De een viert sinterklaas, de ander Kerst en je hebt ze die gezellig beide feestdagen aanpakken om cadeaus te krijgen of te geven. Want ja, waarom niet. Mocht je nog op zoek zijn naar een leuk kerstcadeau voor onder de boom of een presentje voor jezelf tijdens de kerstdagen, bekijk dan onze last minute LEGO kerstcadeaus tot €25 suggesties.


Voordat we de suggesties aan je voorstellen, willen we mededelen dat je tot en met maandag 21 december 23:59 uur kunt bestellen bij LEGO zodat de bestelling op tijd is voor de kerstdagen. Uiteraard zullen producten die op naleveren staan pas verzonden worden zodra er voorraad is. Ook goed om te weten is dat je momenteel kunt profiteren van twee promoties. De LEGO Ice Skating Rink is gratis vanaf een minimale besteding van €150 en de LEGO Holiday Gift Set is gratis als je als LEGO VIP-lid voor minimaal voor €40 besteld. Verzending bij LEGO is gratis vanaf €55.

De lijstjes hieronder zullen bestaan uit LEGO sets en andere LEGO Items. De meeste Last minute kerstcadeaus zijn zowel te vinden bij LEGO als andere retailers, maar enkele zullen uniek verkrijgbaar zijn via LEGO. Omdat de lijst producten bevat tot €25, kun je in sommige gevallen meerdere in huis halen voordat je de €25 aantikt. De onderstaande items is maar een handjevol van de beschikbare producten en deze lijst dient enkel ter inspiratie.

LAST MINUTE LEGO KERSTCADEAUS

LEGO Items voor in huis

De items hieronder kun je in of rondom het huis gebruiken in de breedste zin van het woord. Denk aan een LEGO kapstok voor de jassen, een rugtas voor naar werk of school, een fotolijst voor de leukste familiefoto’s of zelfs een puzzel om eens iets ander te bouwen dan LEGO. De items zijn geschikt voor jong en oud, man of vrouw en uiteraard voor iedereen die graag meer verzamelt dan enkel LEGO sets.

Speciale LEGO sets

Speciale LEGO sets bestaan uit sets die bedoeld zijn voor bepaalde feestdagen, seizoenen of leuk in huis te plaatsen zijn als aankleding. Tevens zijn deze items uitermate geschikt om cadeau te geven tijdens de kerstdagen omdat ze uniek zijn, maar ook als cadeau bij speciale gelegenheden.

Standaard LEGO sets

De standaard LEGO sets die je ook in de winkel aan kunt treffen. De lijst bestaat uit verschillende thema’s, maar we hebben het beperkt tot maximaal 2 sets per thema om het overzichtelijk te maken. Enkel van LEGO Creator sets hebben we meerdere geselecteerd om de eenvoudige reden dat die allemaal 3-in-1 zijn en meer bouwplezier beiden voor hetzelfde geld.


Laat van je horen!

Wat vind jij van deze suggesties van Last Minuten Kerstcadeaus? Heb je wat aan het lijstje gehad, heb je zelf nog toevoegingen of wil je er iets anders over kwijt? We lezen graag jouw reactie.

0 0 stem
Vind jij dit artikel waardevol?