We hebben dit jaar veelvoudig de vraag gekregen wanneer er een nieuwe fairground set zal verschijnen. Tot voor kort wisten we daar geen antwoord te geven. Tot nu. Want sinds eind mei is de LEGO Haunted House set verkrijgbaar. Alles wat je over de set moet weten lees je hieronder.


De LEGO 10273 Haunted House is de nieuwe fairground-set waarmee je de verzameling uit kunt breiden. Het spookhuis kan opengeklapt worden zodat het interieur onthuld wordt. In het spookhuis bevindt zich een lift die een vrije val kan maken en zodoende de bezoekers de stuipen op het lijf jaagt. Een Light Brick zorgt voor een griezelige sfeer. Het spookhuis kan uitgebreid worden met Powered Up waarmee de lift bestuurd kan worden. De set is onderdeel van de Fairgound Collection. De collectie bestaat uit de al eerder verschenen attracties, maar ditmaal benadrukt LEGO de collectie op de doos. Het spookhuis zit vol met verwijzingen en easter eggs naar oude sets. De set bestaat uit 3231 onderdelen, bevat negen Minifigures en kost €229,99.

LEGO 10273 Haunted House

De lift kan gemotoriseerd of met de hand aangedreven worden. Om de lift te motoriseren heb je een LEGO Powered-Up M-Motor en Powered-UP HUB nodig. Beide componenten zijn los te koop via LEGO.


Als je van spoken, demonen en andere wezens houdt die ‘s nachts ronddolen, is het LEGO® Spookhuis (10273) de perfecte set voor jou. Vergeet voor even je dagelijkse beslommeringen en ontdek de ene na de andere verrassing met dit bijzondere bouwproject.

Griezelig goede details brengen het verhaal tot leven
Beleef uren bouwplezier met dit indrukwekkende spookhuismodel en bewonder alle mooie details die in dit spookhuis verborgen zitten. Het huis kan open, waardoor je de binnenkant eenvoudig kunt bekijken. Hier ontdek je een werkende vrije val-attractie en automatische deuren boven op de toren. Zie hoe de behekste voordeuren dichtgaan voor een spookachtig effect. Combineer de set met LEGO Powered Up onderdelen (apart verkrijgbaar), zodat je de lift met de Powered Up app kunt bedienen.

Een bouwproject vol spanning en sensatie
Dit spookhuis maakt deel uit van een reeks LEGO bouwsets voor volwassenen die dol zijn op ingenieuze ontwerpen. Bovendien is het model een griezelig goed cadeau voor een verjaardag, Kerstmis of een andere speciale gelegenheid.

LEGO 10273 Haunted House

  • Dit griezelige LEGO® Spookhuis (10273) model biedt iedereen die op zoek is naar een ontspannend nieuw project urenlang bouw- en speelplezier. Bouw het helse horrorhuis en verken alle indrukwekkende functies en prachtige details.
  • Waarom zouden alleen kinderen met eng speelgoed mogen spelen? Deze bouwset is ontworpen voor volwassenen en bevat talloze leuke functies, zoals een vrije val-attractie, behekste deuren en een vervloekt schilderij.
  • Dit spookhuis kun je overal in huis neerzetten en is daardoor ideaal voor liefhebbers van mooie details. Upgrade het spookhuis met LEGO® Powered Up onderdelen (apart verkrijgbaar) om de lift met de app te bedienen.
  • Deze Spookhuis set is ideaal voor spokenjagers, sensatiezoekers en stoere volwassen LEGO® fans. Het is niet alleen een geweldig verjaardagscadeau voor iedereen die van griezelige dingen houdt, zoals je moeder of vader, echtgenoot of echtgenote, partner, vriend of vriendin, maar ook een perfect cadeau-idee voor Halloween.
  • Het duistere en griezelige spookhuis is ca. 68 cm hoog, 25 cm breed en 25 cm diep – een uitdagende bouwset voor volwassenen en een geweldig van stenen gemaakt model om neer te zetten op een speciaal plekje.
  • De batterij voor de verlichtingssteen in deze set is inbegrepen, waardoor het spookhuis direct zijn griezelige gloed krijgt.
  • Deze set bevat rijk geïllustreerde bouwinstructies die je zullen begeleiden en inspireren.
  • Het model maakt deel uit van een reeks inspirerende LEGO® bouwsets voor volwassenen, speciaal ontworpen voor LEGO bouwers en hobbyisten die dol zijn op prachtige ontwerpen en elegante LEGO modellen.

0 0 stem
Vind jij dit artikel waardevol?