Voor het geval je het nog niet opgevallen is, de LEGO 10289 Bird of Paradise set is al sinds de start van het LEGO Black Friday weekend voor een spotprijs in de aanbieding bij LEGO. Waar de set normaal €109,99 kost, is die nu afgeprijsd voor €76,99. Dat is dus de laagste prijs ooit, en dat bij LEGO zelf. Mocht je de set op het oog hebben, dan is dit een goed moment om een aankoop te doen. De set is nog dit weekend in de aanbieding of zolang de voorraad strekt. Hieronder kun je meer over de LEGO 10289 Bird of Paradise lezen.


LEGO 10289 Bird of Paradise

De LEGO Bird of Paradise set is de nieuwste telg uit de Botanical Collection. Met de set krijg je de mogelijkheid jouw LEGO Botanical Collection uit te breiden met deze paradijsvogelplant (Strelitzia Reginae). Er is een bouwbare plantenpot bijgevoegd zodat je de plant makkelijk in huis kunt zetten. Het grote voordeel is dat het plantje geen water nodig heeft en je niet jarenlang hoeft te wachten op nieuwe bloemen. De LEGO Bird of Paradise wordt opgebouwd met 1173 onderdelen en is 46cm hoog.

LEGO 10289 Bird of Paradise


LEGO Botanical Collection

De LEGO Botanical Collection is gericht op volwassenen en zou volgens LEGO moeten zorgen voor een ontspannende bouw en afleiding voor volwassenen. Binnen dit thema zijn eerder al de LEGO 10280 Flower Bouquet en de LEGO 10281 Bonsai Tree verschenen. Beide sets zijn zeer populair gebleken en LEGO kon begin dit jaar de vraag niet bijbenen. De LEGO 10289 Bird of Paradise is de nieuwste plant in deze Botanical Collection serie. Volgens geruchten zal LEGO begin 2022 de LEGO 10311 Orchid aan deze collectie toevoegen.

LEGO Botanical Collection


Laat van je horen!

Wat vind jij van de LEGO 10289 Bird of Paradise set? Ga je die in huis zetten, vind je hem iets te prijzig, spreekt de set jou niet aan of ben je er niet over uit? We zijn ook benieuwd of jij deze set een goede toevoeging vindt aan de Botanical Collection en wat je van de serie in het algemeen vindt. Laat het weten in een reactie.

0 0 stem
Vind jij dit artikel waardevol?