Over verrassingen gesproken. Uit het niets is op de webshop van LEGO een nieuwe set opgedoken. Fans van wagens en Pick-up trucks zullen later dit jaar in hun handen kunnen wrijven met de LEGO 10290 Pick-up truck. Het is enkel nog even geduld hebben, want een release van de set is gepland voor 1 oktober 2021.


Ga terug in de tijd met de LEGO 10290 Pick-up truck. Welkom in de jaren 50′ waar dit soort trucks haast niet weg te denken waren uit het straatbeeld. Met deze Pick-uptruck sta jij het ganse jaar in voor verschillende leveringen en dat alles op tijd op zijn bestemming aankomt.  De Truck heeft alle details die je ervan kan verwachten met ronde lijnen, een stepside bak, openende deuren, laadklep en afneembare houten hekken. Met de set komen de nodige producten die jij kan vervoeren. De LEGO 10290 Pick-up truck wordt opgebouwd met 1677 onderdelen en zal hier €129,99 gaan kosten. Het is nog even geduld hebben want de set zal pas op 1 oktober van dit jaar verschijnen. Het is nog onduidelijk of er een VIP-voorverkoop zal zijn.

Officiële omschrijving:

Even helemaal weg van alle drukte! Reis terug in de tijd naar de jaren 50 met dit LEGO® Pick-uptruck (10290) bouwproject. Dit model weerspiegelt de vintage look van een echte pick-uptruck met zijn ronde lijnen. Ontdek alle realistische kenmerken zoals een stepside bak, deuren en laadklep die open kunnen en afneembare houten hekken aan de zijkanten.

Vier de wisseling van de seizoenen
De truck is het hele jaar door druk in de weer met het leveren van seizoensproducten, zodat je steeds een nieuw tafereel kunt creëren. Er zit een kruiwagen met bloemen en een gieter bij voor de lente. Voor de zomer krijg je 2 houten kratten, tomaten, wortels en een melkemmer. De herfst brengt een krat pompoenen met zich mee, terwijl je voor de winter een krans en een kerstcadeau krijgt.

Een prachtige reis
Deze set maakt deel uit van een serie LEGO bouwmodellen voor volwassenen die van prachtige ontwerpen houden. Het model biedt een boeiende bouwervaring en is een leuk cadeau voor fans van klassieke auto’s.

  • Bouw een getrouwe LEGO® modelversie van een vintage pick-uptruck uit de jaren 50 voor op het platteland. Ontdek alle realistische kenmerken en geef jouw truck daarna een mooi plekje, zodat je dit klassieke verzamelmodel goed kunt bewonderen.
  • Dit bouwmodel van een LEGO® Pick-uptruck (10290) biedt volwassenen een boeiend bouwproject, waarbij ze de bekende pick-uptruck met ronde vormen uit een klassiek tijdperk nabouwen.
  • Bekijk het model en ontdek de vele realistische kenmerken van de pick-uptruck, zoals een stepside bak, openende deuren en achterklep en de houten zijhekken die je eraf kunt halen.
  • Vers van de boerderij! Ontdek alle seizoensaccessoires, waaronder een kruiwagen en gieter, groenten en een melkemmer, een krat met pompoenen, plus een kerstkrans en kerstcadeau.
  • Bestuur de truck en open daarna de deuren om de binnenkant goed te bekijken. Je kunt ook de motorkap openen om de motor te bewonderen.
  • Deze set is speciaal ontworpen voor volwassen LEGO® bouwers en biedt een boeiende bouwuitdaging met als resultaat een blikvanger om trots op te zijn. Het is ook een ontzettend leuk cadeau voor iemand die van pick-uptrucks uit de jaren 1950 houdt.
  • Afmetingen: ca. 14 cm hoog, 33 cm lang en 14 cm breed.
  • Deze vintage LEGO® pick-uptruck uit de jaren 50 maakt deel uit van een reeks creatieve bouwsets die zijn ontworpen voor volwassen bouwfans die van prachtige ontwerpen, complexe details en elegante architectuur houden.


Laat van je horen!

Wat vind jij van de LEGO 10290 Pick-up truck set? Ben je overtuigd en ga je hem kopen, weet de set jou niet te overtuigen en laat je hem aan je voorbij gaan, of ben je nog aan het twijfelen? Laat jouw mening achter in een reactie.

0 0 stem
Vind jij dit artikel waardevol?