Volgend jaar zouden Real Madrid fans weleens een balletje van vreugde kunnen trappen. Volgens de laatste geruchten zal in 2022 de LEGO 10299 Real Madrid Santiago Bernabéu Stadium set verschijnen. Dit zou de derde voetbalstadion-set worden die LEGO uitbrengt.


Op Instagram is een gerucht verschenen over een volgende LEGO voetbalstadionset die in 2022 zou verschijnen. Het gerucht is afkomstig van Brick Clicker, die in het verleden al eerder betrouwbaar bleek als het gaat over toekomstige LEGO sets. Het stadion in kwestie zou de Real Madrid Santiago Bernabéu Stadium betreffen.

De serie voetbalstadions begon in 2020 met de LEGO 10272 Old Trafford en werd in 2021 vergezeld door de LEGO 10284 FC Barcelona Camp Nou. Nu lijkt het erop dat fans volgend jaar kunnen scoren in het Real Madrid Santiago Bernabéu Stadion. Mocht dit gerucht waar zijn, dan zal het wederom een LEGO 18+ (Creator Expert – LEGO For Adults) sets betreffen. Aan het voetbalstadion zou een prijskaartje van €329,99 hangen.

LEGO 10299 Real Madrid Santiago Bernabéu Stadium

Het Santiago Bernabéu Stadium is momenteel volop in verbouwing. Het is dus de vraag met welke versie LEGO op de proppen komt. Op dit moment wordt er gewerkt aan een afsluitbaar dak en enkele aanpassingen aan de buitengevel. De voorziene opleveringsdatum ligt op dit moment ergens begin 2022. Hierdoor lijkt een versie die op het nieuwe ontwerp gebaseerd is voor de hand liggend. Van zodra er nieuwe informatie opduikt voorzien we dit bericht van een update. Neem voorlopig alle geruchten met de nodige korrels zout.

Disclaimer

Dit gerucht is niet bevestigd door LEGO. We raden aan de info hierboven met een korrel zout te nemen om teleurstellingen te voorkomen. 


Laat van je horen!

Zit jij te wachten op een nieuwe LEGO voetbalstadion-set en zou jij blij worden van een LEGO 10299 Real Madrid Santiago Bernabéu Stadium? Of denk je dat twee voetbalstadions wel genoeg is en zie je liever dat LEGO zich focust op andere thema’s/sets? Laat het weten in een reactie.

0 0 stem
Vind jij dit artikel waardevol?