LEGO kantooraccessoires zijn de afgelopen jaren in grote diversiteit verschenen. Ook in de toekomst kun je nodige nieuwe accessoires verwachten. Waaronder deze LEGO 2.0 Locking Notebooks. Afgelopen april hadden we al laten weten dat de notebooks in 2020 verkrijgbaar zullen zijn, maar zijn ze uit het oog verloren. De notitieboeken zijn inmiddels verkrijgbaar. Hieronder alle info op een rijtje.


De LEGO 2.0 Locking Notebooks zullen in diverse kleuren beschikbaar zijn en geeft je natuurlijk de mogelijkheid om notities op te schrijven. In het boek zit een pen verwerkt. Deze pen heeft twee doelen. Je kunt er logischerwijs mee schrijven, maar het zorgt er ook voor dat het boek op slot kan. De cover is van zacht materiaal en bevat een opdruk van een 2×2 LEGO-steen. Mocht de pen niet in het boek zitten of ben je hem kwijt, dan kan je de elastische band gebruiken om het boek te sluiten. Het boek verschijnt in 12 verschillende kleuren die stapelbaar zijn en ieder 176 pagina’s bevatten.


Productinformatie:

Productomschrijving:

Het LEGO Locking Journal-notitieboek maakt gebruik van authentieke LEGO-stenen voor zowel de notitieboeksluiting als de gelpen die in het pakket zit. De hoes is gemaakt van soepel en elastisch materiaal, versierd met verhoogde details van de klassieke LEGO 2×2 steen. Het notitieboek kan worden gesloten met een elastische band wanneer de pen niet op zijn plaats zit. Dankzij de kleurvariaties is het LEGO Locking Journal-notitieboek het perfecte cadeau voor alle fans van de LEGO-wereld!


LEGO 2.0 Locking Notebooks

LEGO 2.0 Locking Notebook

LEGO 2.0 Locking Notebooks

5 1 stem
Vind jij dit artikel waardevol?