Gisteren kon je hier al lezen over de LEGO Christmas Penguin en de LEGO Polar Bear & Gift Pack Seasonals. Vandaag hebben we wederom een kerstgerelateerd nieuwtje voor je. Via de productcertificeringspagina van LEGO, is namelijk de LEGO 30580 Santa Claus Polybag opgedoken. De afbeelding is niet heel scherp, maar geeft desondanks een goed beeld van de set in kwestie.


De Polybag bevat zoals, de naam al doet vermoeden, een bouwbare kerstman. Kerstmannen hebben we vaak genoeg voorbij zien komen in LEGO vorm. Toch weet LEGO er ditmaal iets nieuws van te maken. De kerstman in kwestie skiet van een berg af met op zijn rug een zak vol cadeaus. Er is geen informatie bekend over het aantal onderdelen of de beschikbaarheid. De kans is groot dat het setje ergens de komende maanden als promo ingezet wordt. Ook bestaat de kans dat het zakje via retailer verkrijgbaar zal komen. Zodra we meer weten over de beschikbaarheid, zullen we dit artikel van een update voorzien.

LEGO 30580 Santa Claus


Laat van je horen!

Wat vind jij van deze LEGO 30580 Santa Claus Polybag? Zou je de set kopen als je hem ergens ziet liggen of besteed je het geld liever aan andere sets? Laat het weten in een reactie.

0 0 stem
Vind jij dit artikel waardevol?