De LEGO 4002019 Christmas X-Wing is dit jaar het personeelsgeschenk dat LEGO overhandigd als kerstcadeau aan alle vaste medewerkers. Matthew Ashton heeft van de doos een foto gedeeld die ons een beeld geeft van wat er te bouwen is.

LEGO 4002019 Christmas X-Wing

LEGO 4002019 Christmas X-Wing
© Foto: Matthew Ashton

Wie Star Wars fan is of graag exclusieve LEGO sets verzamelt, zal deze set graag aan de collectie toe willen voegen. De set is exclusief voor het personeel van LEGO, maar zal over niet al te lange tijd te vinden zijn op Ebay en Bricklink. Vorig jaar werd de LEGO 4002018 Brick Build Santa and Sleigh uitgedeeld en in 2017 de LEGO 4002017 Nutcracker. Dit jaar is het de LEGO 4002019 Christmas X-wing die zijn opwachting maakt. De set is geheel in lijn met het 20 jarige bestaan van de LEGO Star Wars licentie. De X-wing is gebaseerd op één van de allereerste LEGO modellen die uitgegeven is, maar dan voorzien van vrolijke kerstkleuren. Naast de bouwbare X-wing kunnen er een slee en hut gebouwd worden. De hut dient tevens als standaard voor de X-wing Starfighter. Minifigures zijn aanwezig in de vorm van een feestelijke Yoda, Rebel Pilot en R2-D2.

Tip!

In het geval jij graag deze set aan de verzameling toe wilt voegen, is het aan te raden Bricklink en Ebay in de gaten te houden. De set zal spoedig veelvuldig te koop aangeboden worden. Let op dat het niet goedkoop is een dergelijke set te bemachtigen.

Laat van je horen!

Wat vind jij van deze LEGO 4002019 Christmas X-Wing en zou je de set aan jouw verzameling toe willen voegen of spreekt het jou niet aan? We zijn benieuwd en lezen jouw reactie graag onder dit artikel.

0 0 stem
Vind jij dit artikel waardevol?