LEGO heeft hun server geupdate met nieuwe visuals. Dit keer is het de eerste LEGO Seasonal van 2017, de LEGO 40236 Romantic Valentine Picnic, en het beloofd veel goeds voor de AFOL\’s die de bouwbare figuren van 2016 helemaal niets vonden. We houden je niet langer op en je kan alle visuals in HD bekijken na de klik.

LEGO 40236 Romantic Valentine Picnic

LEGO 40236 Valentine\'s Picknick\

LEGO 40236 Valentine\'s Picknick\

LEGO 40236 Valentine\'s Picknick\

Zoals gewoonlijk met LEGO Seasonals zal dit setje ook weer €9,99 gaan kosten. De set zal beschikbaar zijn vanaf 1 januari 2017 en bevat 126 onderdelen, twee minifigs en een breed scala aan beprinte LEGO onderdelen als voedsel. Het leuke aan de set is dat men niet heeft gekozen voor een picnic-kleedje en een paar minifigs, maar min of meer voor het complete plaatje.

De set zit vol kleine details. Een vogelhuisje, fonteintje, kleedje, glazen en een fles op een dienblad en sandwiches. Zo valt er nog meer te zien maar dit zijn we de belangrijkste aspecten. Het enige wat we eigenlijk missen is een picknickmandje.

Jouw mening telt!

Wat vind jij van deze Seasonal en ga jij de set in huis halen of vind je het toch nog wat tegenvallen? Laat het ons weten in een reactie onder dit artikel of via social media.

Wist je dat:

– We elke maand een polybag verloten onder alle reacties op de website?
– Je gemakkelijk een account aan kan maken om te reageren en te discussiëren?

0 0 stem
Vind jij dit artikel waardevol?