De LEGO 40337 Mini Gingerbread House is wederom verkrijgbaar via LEGO. Gezien het bijna kerst is en je nog tot en met maandag kunt bestellen voor tijdige levering, is dit wellicht een leuke extra aankoop.


De LEGO 40337 Mini Gingerbread House is een kleine versie van het vorig jaar verschenen LEGO Creator Expert Gingerbread House. De set werd vorig jaar weggegeven bij besteding van minimaal €100, maar is vanaf nu los te koop via LEGO voor €19,99. Het setje was even uitverkocht, maar is weer beschikbaar. Mocht je de set nog niet hebben, graag nog een keer in huis willen halen of wellicht cadeau willen doen, dan raden we aan nu nog te kopen. De set zal waarschijnlijk volgend jaar niet nogmaals los te koop zijn. Bestellingen die tot en met de 21e worden geplaatst, zijn nog op tijd in huis voor de kerstdagen. Je vind je LEGO 40337 Mini Gingerbread House hier op LEGO Shop@Home.

LEGO 40337 Mini Gingerbread House


Laat van je horen!

Ga jij dit jaar nog deze microschaal Gingerbread House in huis halen of had je de set vorig jaar al gekregen toen hij als promo ingezet werd door LEGO? Laat het weten in een reactie onder dit artikel of via social media.

0 0 stem
Vind jij dit artikel waardevol?