Naast de LEGO BrickHeadz Bride en Groom, zijn ook de visuals verschenen van de LEGO 70379 Valentine’s Bear verschenen. Voor ons een reden dit artikel van een update te voorzien.

LEGO 40379 Bear

LEGO 40379 Valentine's Bear

Wie dacht dat LEGO na twee jaar Seasonal LEGO BrickHeadz weer terug zou vallen op andere Seasonal sets, komt van een koude kermis thuis. Ook 2020 staat in het teken van Seasonal LEGO BrickHeadz. De eerste die op de planning staat is de Valentine’s Bear. Net als de voorgaande Seasonal BrickHeadz komt de beer met een aantal randbouwwerken die het geheel wat meer charme geeft. Qua aantal onderdelen is er niets bekend. De prijs zal net als de overige BrickHeadz sets op €9,99 liggen.

LEGO 40379 Valentine's Bear

Op de achterkant van de doos zijn twee opvolgende BrickHeadz sets te zien. Enkel het BrickHeadz model is te zien, wat de randbouwwerken zijn is niet bekend. Het gaat om de LEGO 40380 Sheep en de LEGO 40436 Lucky Cat. De eerste zal in de lente verschijnen en heeft als thema het voorjaar. De tweede is de 40436 Lucky Cat. De set zal waarschijnlijk ter ere van het Chinese Nieuwsjaar uitgebracht worden. De prijs voor de sets zal eveneens €9,99 zijn.

LEGO 40379 Valentine's Bear

LEGO sets 2020 overzicht

We hebben deze en de overige nieuwe LEGO BrickHeadz sets toegevoegd aan onze LEGO sets 2020 overzicht. Deze lijst wordt de komende tijd geregeld voorzien van een update.

Laat jouw mening weten!

Wat vind jij van de LEGO 40379 Bear en de andere twee Seasonals BrickHeadz sets die op de doos afgebeeld staan? Is het verzamelmateriaal of spreken de sets jou niet aan?

Schrijf je hier in als je van elk nieuw artikel op Bouwsteentjes.info een email wilt ontvangen.

 

Over ons

Alles over LEGO! Voor LEGO nieuws, reviews, MOC’s, acties, evenementen en nog veel meer.

LEGO® is een gedeponeerd handelsmerk van de LEGO Groep. Sommige afbeeldingen van LEGO, de LEGO handelsmerken en sommige van de teksten over de LEGO artikelen zijn intellectueel eigendom van de LEGO Groep.

Op onze teksten en foto’s berust een copyright. Het is niet toegestaan deze te dupliceren!

Bouwsteentjes is onafhankelijk en wordt niet gesponsord door de LEGO Groep, die Bouwsteentjes niet officieel autoriseert.

Recognized LEGO® Fan Media

Bouwsteentjes.info Recognized LEGO Fan Media