Vanaf 1 juni kun je de nieuwe LEGO zomer-sets in huis halen. Tegelijkertijd zal deze LEGO 40409 Hot Rod als Gift with Purchase (GWP) beschikbaar zijn. Hieronder kun je alle details over deze promotie lezen alsook de foto’s van de set bekijken.


De LEGO 40409 Hot Rod is gebaseerd op de 25 jaar geleden uitgebrachte LEGO Model Team 5541 Blue Fury, die later heruitgebracht werd als de 10151 Hot Rod. Op het nummerbord is een verwijzing naar het eerste model te vinden “MT 5541”. De Hot Rod is voorzien van twee Minifigures en bestaat uit 142 onderdelen. Deze promo is verkrijgbaar van 1 t/m 21 juni of zolang de voorraad strekt. Het minimaal te besteden bedrag is €85 zonder restricties op het thema. De set wordt automatisch toegevoegd aan de winkelmand. Gezien de grote hoeveelheid nieuwe LEGO zomer-sets en de release van de LEGO Technic Lamborghini Sián, is de verwachting dat de set spoedig uitverkocht zal zijn. Het devies is daarom niet te lang te twijfelen.

LEGO 40409 Hot Rod

De Hot Rod is gebaseerd op de LEGO Model Team 5541 Blue Fury. De set werd later als Legends set heruitgebracht als 10151 Hot Rod. Het Model Team thema is als het ware een voorloper van LEGO Creator Expert op het gebied van auto’s. Het is een populair thema onder menig verzamelaar.

Schrijf je hier in als je van elk nieuw artikel op Bouwsteentjes.info een email wilt ontvangen.

 

Over ons

Alles over LEGO! Voor LEGO nieuws, reviews, MOC’s, acties, evenementen en nog veel meer.

LEGO® is een gedeponeerd handelsmerk van de LEGO Groep. Sommige afbeeldingen van LEGO, de LEGO handelsmerken en sommige van de teksten over de LEGO artikelen zijn intellectueel eigendom van de LEGO Groep.

Op onze teksten en foto’s berust een copyright. Het is niet toegestaan deze te dupliceren!

Bouwsteentjes is onafhankelijk en wordt niet gesponsord door de LEGO Groep, die Bouwsteentjes niet officieel autoriseert.

Recognized LEGO® Fan Media

Bouwsteentjes.info Recognized LEGO Fan Media