Via de downloadsectie van LEGO bouwinstructies was een tijdje geleden de LEGO 40411 Creative Fun 12-in-1 opgedoken. Inmiddels is de set verkrijgbaar via LEGO Shop@Home. We hebben dit artikel van een update voorzien.


De set is vergelijkbaar met de Christmas Build-up sets van een aantal jaren geleden. Er kunnen met de 240 onderdelen 12 zomerse bouwwerken worden gebouwd, waaronder een flamingo, zandkasteel, zeepaard, papegaai en een rubberen eend. De bouwwerken zullen niet allemaal tegelijkertijd gebouwd kunnen worden, maar dat mag de pret niet drukken. De LEGO 40411 Creative Fun 12-in-1 is verkrijgbaar via LEGO bij aankoop vanaf €85 aan LEGO sets. De promo loopt van 1 t/m 26 juli of zolang de voorraad strekt. Mocht je niet van de promotie willen profiteren, dan kun je de instructies downloaden via LEGO.

LEGO 40411 Creative Fun 12-in-1

Schrijf je hier in als je van elk nieuw artikel op Bouwsteentjes.info een email wilt ontvangen.

 

Over ons

Alles over LEGO! Voor LEGO nieuws, reviews, MOC’s, acties, evenementen en nog veel meer.

LEGO® is een gedeponeerd handelsmerk van de LEGO Groep. Sommige afbeeldingen van LEGO, de LEGO handelsmerken en sommige van de teksten over de LEGO artikelen zijn intellectueel eigendom van de LEGO Groep.

Op onze teksten en foto’s berust een copyright. Het is niet toegestaan deze te dupliceren!

Bouwsteentjes is onafhankelijk en wordt niet gesponsord door de LEGO Groep, die Bouwsteentjes niet officieel autoriseert.

Recognized LEGO® Fan Media

Bouwsteentjes.info Recognized LEGO Fan Media