Dit bericht is eerder dit jaar gepubliceerd, maar voorzien van een update vanwege de beschikbaarheid van de set via het LEGO VIP Reward Centre.

LEGO heeft de LEGO 40450 Amelia Earheart Tribute promo die eerder dit jaar beschikbaar was als promotie, nu als VIP Reward toegevoegd aan het LEGO VIP Rewards Centre. Heb je hem eerder dit jaar niet kunnen bemachtigen of wil je nog een exemplaar aan de verzameling toevoegen, dan kan dat nu.


De set kun je nu bij besteding van 1500 VIP-punten (€10) kopen via het LEGO VIP Rewards Centre. Er geldt een limiet van 1 set per persoon/account. Na inleveren van VIP-punten krijg je een code die je kan gebruiken bij het afronden van een bestelling. Let er wel op dat de code binnen 60 dagen verzilverd dient te worden, anders vervalt deze! Er zal een beperkte voorraad zijn. We adviseren daarom niet te lang te wachten.

De LEGO 40450 Amelia Earhart Tribute is een eerbetoon aan Amelia Earhart, die in 1932 als eerste vrouw en tweede persoon ter wereld, een solovlucht maakte over de Atlantische Oceaan. Een aantal jaren later (1937) verdween ze tijdens een poging de langste vlucht ter wereld te maken. Tot op heden is het onbekend wat er exact is gebeurd.

Dit eerbetoon aan de eerste vrouw die een solovlucht maakte over de Atlantische Oceaan, komt theoretisch een jaar te vroeg. In 2022 is de vlucht 90 jaar geleden gemaakt. De echte reden dat deze set uitgebracht is, is vanwege internationale vrouwendag. Met de set bouw je de Lockheed Vega 5B na waarmee Amelia deze solovlucht heeft gemaakt. Het vliegtuig kan ter display gezet worden met de bijgevoegde bouwbare display. Uiteraard mag een Minifigure van Amelia niet ontbreken. Twijfel je nog over deze set? Lees dan hier onze LEGO Amelia Earhart Tribute review.


Laat van je horen!

Wat vind jij van deze LEGO 40450 Amelia Earhart Tribute set? Is het verzamelmateriaal en ga jij er VIP-punten voor besteden? Laat jouw mening weten in een reactie onder dit bericht.

0 0 stem
Vind jij dit artikel waardevol?