LEGO heeft de LEGO 40450 Amelia Earheart Tribute promo met een aantal dagen verlengd. Dit heeft als voordeel dat je binnenkort kunt profiteren van een dubbele promo (indien nog beschikbaar) bij aankoop vanaf €100. Hieronder alle details op een rijtje.


De LEGO 40450 Amelia Earhart Tribute is een eerbetoon aan Amelia Earhart, die in 1932 als eerste vrouw en tweede persoon ter wereld, een solovlucht maakte over de Atlantische Oceaan. Een aantal jaren later (1937) verdween ze tijdens een poging de langste vlucht ter wereld te maken. Tot op heden is het onbekend wat er exact is gebeurt.

Dit eerbetoon aan de eerste vrouw die een solovlucht maakte over de Atlantische Oceaan, komt theoretisch een jaar te vroeg. In 2022 is de vlucht 90 jaar geleden gemaakt. De echte reden dat deze set uitgebracht is, is vanwege internationale vrouwendag. Met de set bouw je de Lockheed Vega 5B na waarmee Amelia deze solovlucht heeft gemaakt. Het vliegtuig kan ter display gezet worden met de bijgevoegde bouwbare display. Uiteraard mag een Minifigure van Amelia niet ontbreken. Twijfel je nog over deze set? Lees dan hier onze LEGO Amelia Earhart Tribute review.

De promo is van 6 t/m 17 maart beschikbaar via LEGO bij besteding van minimaal €100 aan LEGO sets. Doordat de promo is verlengd, kun je vanaf 15 maart ook nog de LEGO 40449 Easter Bunny’s Carrot House bemachtigen (review kun je hier lezen). Deze set is gratis bij een minimale besteding van €60. Dit wel met een kanttekening, want zodra deze Amelia Earhart set uitverkocht is zla enkel de Easter Bunny’s Carrot House aan het mandje toegevoegd worden. Meer info over deze en andere promo’s vind je hier: LEGO promoties maart 2021.


Laat van je horen!

Wat vind jij van deze LEGO 40450 Amelia Earhart Tribute set? Is het verzamelmateriaal, heb je nog niet echt een mening kunnen vormen of kun je bij voorbaat al zeggen dat je dit setje aan je voorbij laat gaan? Laat jouw mening weten in een reactie onder dit bericht.

0 0 stem
Vind jij dit artikel waardevol?