Sinds 1 juli krijg je bij LEGO deze LEGO 40486 adidas Originals Superstar set cadeau bij in aanmerking komende aankopen. In dit artikel alle details over dit setje en de voorwaarden van de promotie.


De LEGO 40486 adidas Originals Superstar zal van 1 t/m 25 juli verkrijgbaar zijn via LEGO als promo. Om de set te bemachtigen dien je voor minimaal €95 aan LEGO sets te kopen. De promo is niet gebonden aan de LEGO 10282 adidas Originals Superstar set. Het bedrag is wat verwonderlijk, want normaliter zijn dergelijke promo’s verkrijgbaar bij een aankoop van minimaal €85. De grote bouwbare adidas Originals Superstar kost €89,99, waardoor je nog voor €5,01 aan extra’s moet toevoegen.

LEGO 40486 Adidas Superstar

De LEGO 40486 adidas Originals Superstar bevat een kleine bouwbare adidas Superstar sneaker met een bijbehorende Minifig in een schoenendoos, een radio en microfoon. Het setje bevat 92 onderdelen. Op de lip van de schoen staat het adidas logo. Zowel de doos van de Minifig als het logo op de lip van de schoen zijn stickers. De LEGO 10282 adidas Originals Superstar is vanaf 1 juli te koop via LEGO. De LEGO 40486 adidas Originals Superstar promo zal van 1 t/m 25 juli beschikbaar zijn (of zolang de voorraad strekt). Let er wel op dat je voor iets meer dan €5,00 aan LEGO moet toevoegen om de set te bemachtigen.

LEGO 10282 adidas Originals Superstar


Laat van je horen!

Wat vind jij van deze GWP? Ben jij van plan van deze aanbieding te profiteren zodra hij beschikbaar is? We lezen ook graag wat jij vna de voorwaarde vindt om deze set te krijgen. Laat jouw mening weten in een reactie onder dit bericht.

0 0 stem
Vind jij dit artikel waardevol?