Via de LEGO certificeringspagina waren twee nieuwe LEGO Halloween sets opgedoken, de LEGO 40493 Spider & Haunted House en de LEGO 40497 Halloween Owl. Inmiddels heeft LEGO de twee sets op hun webshop geplaatst. Daarmee zijn er betere visuals en meer details beschikbaar gekomen. In dit artikel lees je alles over de Halloween uil.


De LEGO 40497 Halloween Owl is vergelijkbaar met de eerder verschenen bouwbare Valentine’s Brown Bear en de Easter Bunny van dit jaar. Te bouwen is een uil op een display met twee pompoenen. De set bestaat uit 228 onderdelen en kost – net als de vorige Seasonal sets – €14,99. Het setje is vanaf 1 augustus verkrijgbaar via LEGO Shop@home en de Brand Retail Stores.

LEGO 40497 Halloween Owl

Officiele beschrijving:

LEGO® fans kunnen zich tijdens Halloween helemaal uitleven met deze fantastische bouwset van een uil. De schattige vogel met grote ogen kan ronddraaien en zijn vleugels bewegen. Hij staat op een platform met 2 halloweenpompoenen en mooie herfstbloemen.

  • Schattig LEGO® model van een halloweenuil op een platform met 2 halloweenpompoenen en herfstbloemen.
  • De uil is ca. 11 cm hoog en kan ronddraaien en zijn vleugels bewegen.
  • Een leuk cadeau voor kinderen van 8 jaar en ouder die dol zijn op dierenspeelgoed.

LEGO 40497 Halloween Owl

LEGO 40497 Halloween Owl


Laat van je horen!

Wat vind jij van deze LEGO 40497 Halloween Owl? Ga jij deze set kopen en in huis zetten tijdens Halloween, verzamel je dergelijke sets of kan dit setje jou niet overtuigen? We lezen graag jouw mening in een reactie.

0 0 stem
Vind jij dit artikel waardevol?