Als het gaat om de Amerikaanse markt, weet LEGO daar vaak exclusieve items uit te brengen. Nu is dit ook andersom ook het geval, maar het blijft ergens jammer dat er verschil is tussen de afzetmarkten. Een voorbeeld zijn de Comic-Con Exclusives, maar ook deze LEGO 5006357 Stocking – Green Brick.


Voor veel mensen is de aanloop naar de kerstdagen een feest. Gezellig de kerstboom optuigen, lampjes in huis en de boel heerlijk warm en gezellig aankleden. In Nederland en België is het de gewoonte om een schoen te zetten tijdens Sinterklaas. Die schoen bevat de volgende ochtend wonderbaarlijk genoeg ineens een cadeau. De Amerikanen beleven ditzelfde fenomeen tijdens Kerst, met het grote verschil dat ze een sok ophangen. Reden voor LEGO om op dat laatste fenomeen in te springen met deze LEGO 5006357 Stocking – Green Brick.

LEGO 5006357 Stocking – Green Brick

De sok is bedoeld om aan de haard te hangen in aanloop naar Kerst. Het idee is hetzelfde als met de schoen die we hier gebruiken. Er is genoeg ruimte om een leuk cadeau in te stoppen. De sok is tevens voorzien van een aantal patches die je naar gelang aan de sok kunt bevestigen. Dit item zal waarschijnlijk niet in de EU in de verkoop komen, maar wellicht dat jij iemand kent die contacten heeft in Amerika en jouw een dienst kan verlenen. De sok kost $24,99.

LEGO 5006357 Stocking – Green Brick

LEGO 5006357 Stocking – Green Brick


Laat van je horen!

Wat vind jij van de LEGO 5006357 Stocking – Green Brick en had je graag gezien dat dit item ook hier te koop zou zijn? Indien je dergelijke items niet interessant vindt, horen we dat uiteraard ook graag. Laat jouw mening weten in een reactie.

0 0 stem
Vind jij dit artikel waardevol?