Hoewel de promo gepland stond voor begin november, is de LEGO 5006363 Han Solo Carbonite Metal Keychain nu al beschikbaar als LEGO VIP-promotie.


LEGO VIP-leden kunnen vanaf nu deze LEGO 5006363 Han Solo Carbonite Metal Keychain aan de haak slaan. De sleutelhanger zal verkrijgbaar zijn bij een minimale uitgave van €100 aan LEGO Star Wars sets en is voorzien van een stevige doos met LEGO Star Wars logo. De verwachting is dat de promo spoedig uitverkocht zal zijn. Ons advies is om alvast een selectie te maken van sets, zodat je straks makkelijk en snel kunt bestellen.

Tevens krijg je bij aankoop van minimaal €35 een Hidden Side Polybag en de Mindstorms Mini Robots sets cadeau. Hierdoor profiteer je nu van drie promosets in plaats van enkel de Han Solo Carbonite Keychain.

LEGO 5006363 Han Solo Carbonite Metal Keychain

Een tip qua LEGO Star Wars set om te bestellen is de LEGO Star Wars The Child. De set is namelijk vanaf vandaag officieel te koop via LEGO. The Child kost €79,99 en je dient dan nog voor minimaal €20 een LEGO Star Wars set toe te voegen om de sleutelhanger in huis te halen.

LEGO Star Wars 75318 The Child


Laat van je horen!

Zie jij het wel zitten om deze metalen Carbonite Han Solo sleutelhanger te verzamelen of laat de promo jou koud? Laat het weten in een reactie onder dit artikel.

0 0 stem
Vind jij dit artikel waardevol?