Zou er een LEGO 71033 The Muppets Collectible Minifigures Series (CMF) in de maak zijn? Volgens de geruchten wel, want het lijkt erop dat er in het voorjaar van 2022 een CMF serie zal verschijnen die gebaseerd is op The Muppet Show. Of er enige waarheid in zit is nog wachten geblazen.


Ken jij The Muppet Show nog? Wellicht ben jij hiermee opgegroeid of op één of ander manier mee in aanraking gekomen. Volgens de laatste geruchten zou er in het voorjaar van 2022, een LEGO 71033 The Muppets Collectible Minifigures Series verschijnen. Aanleiding van dit gerucht is LEGO Vice President Designer Matthew Ashton, gekend van de LEGO 40516 Everyone is Awesome set. Hij vertelde namelijk dat zijn droomlicentie een CMF serie zou worden. Nadat dit bekend werd werd er flink gediscussieerd welke licentie hij bedoelde. De serie zou wederom bestaan uit 12 Minifigures bestaan en een prijs hebben van €3,99 per Blind Bag. Neem deze geruchten zoals altijd met een korrel zou. Als er meer informatie beschikbaar is, voorzien we dit artikelen van een update.

LEGO 71033 The Muppets Collectible Minifigures Series

Disclaimer

Dit gerucht is niet bevestigd door LEGO. We raden aan de info hierboven met een korrel zout te nemen om teleurstellingen te voorkomen. 


Laat van je horen!

Wat vind jij van de geruchten over de LEGO 71033 The Muppets Collectible Minifigures Series? Zou er enige waarheid kunnen achter zitten of is het allemaal nog te vaag? Laat het weten in een reactie onder dit artikel.

0 0 stem
Vind jij dit artikel waardevol?