Sinds 1 september is de LEGO Harry Potter 75978 Diagon Alley te koop. De Wegisweg bestaat uit een aantal van de iconische winkels die in de winkelstraat te vinden zijn en natuurlijk heel wat Harry Potter Minifigures. LEGO heeft een Designer Video vrijgegeven waarbij je meer over de set te weten valt.


In de video komen LEGO designer Marcos Bessa en Djordje Djordjevic van het LEGO Harry Potter Design Team aan het woord en vertellen meer over de set in kwestie, de uitdagingen van het designen en welke winkels toe zijn gevoegd. Uiteraard laten ze de set van dichtbij zien en leggen ze meer uit over de toegevoegde Minifigures en details.

De LEGO Harry Potter Diagon Alley is een speelset die bestaat uit 5544 onderdelen waarmee je de ruim een meter brede winkelstraat na kunt bouwen. Er zijn 14 Minifigures toegevoegd waarmee je de nodige avonturen kunt naspelen. De LEGO Harry Potter 75978 Diagon Alley kost €399,99 en is sinds 1 september exclusief te koop via LEGO.LEGO Harry Potter 75978 Diagon Alley

5 1 stem
Vind jij dit artikel waardevol?