Op LEGO Shop@Home is een nieuwe Marvel set opgedoken die gebaseerd is op het New Asgard huis van Thor uit de film Marvel Avengers: Endgame. De set bevat twee Minifigures waaronder Bro Thor.


De LEGO 76200 Bro Thor’s New Asgard bestaat uit het huis van Thor zoals te zien was in Marvel Avengers: Endgame. De set komt met twee Minifigures: Bro Thor en Korg, en een bouwbare Miep. Bro Thor is voorzien van een print waarmee zijn “bier”-buik benadrukt wordt. Het huis zit vol met accessoires en verpakkingen van etenswaren en drinken. Het is overduidelijk dat Thor zijn best tijd als superheld in de film heeft gehad en liever samen met Korg games speelt. De Bro Thor’s New Asgard zal vanaf 1 augustus te koop zijn, bevat 265 onderdelen en heeft een prijs van €34,99.

LEGO 76200 Bro Thor's New Asgard

Officiele omschrijving:

 

Geef kinderen een set vol fantasierijk en creatief speelplezier in handen met LEGO® Marvel Bro Thor’s New Asgard (76200). Deze veelzijdige set om mee te spelen en neer te zetten laat jonge superhelden vanaf 7 jaar scènes uit de Marvel Studios film Avengers: Endgame opnieuw beleven en zelf de meest geweldige avonturen bedenken en beleven.

Boordevol authentieke details
Deze gedetailleerde versie van Thor’s geweldige huis in New Asgard is inclusief 2 minifiguren – Bro Thor en Korg – plus een bouwbare figuur van Miek en een heleboel voorwerpen en accessoires voor urenlange leuke rollenspellen, waaronder Stormbreaker, een gameconsole, bank, tv-scherm en pizzadozen.

  • LEGO® Marvel Bro Thor’s New Asgard (76200) is een replica boordevol accessoires van Bro Thor’s huis uit de Marvel Studios film Avengers: Endgame.
  • De set bevat minifiguren van Bro Thor en Korg, een bouwbare figuur van Miek en een heleboel accessoires – zoals de Stormbreaker bijl, een gameconsole, pizzadozen en een tv – voor allerlei creatieve speelmogelijkheden.
  • Verras fans van Marvel Avengers en Thor met fantasierijke rollenspellen in en rond Thor’s fantastische huis in New Asgard.
  • Deze bouwset om mee te spelen en neer te zetten ondersteunt de ontwikkeling van de fantasierijke en creatieve vaardigheden van Marvel filmfans vanaf 7 jaar.
  • Deze speelset is ca. 8 cm hoog, 12 cm breed en 12 cm diep en kan worden gecombineerd met andere LEGO® Marvel bouwsets voor nog meer speelplezier.

LEGO 76200 Bro Thor's New Asgard


Laat jouw mening weten!

We lezen graag wat jij van deze LEGO Marvel Bro Thor’s New Asgard set en de Minifigures vindt. Ben jij van plan de set te kopen? We lezen ook graag wat je van de bijgevoegde Minifigures vindt. Laat jouw mening weten in een reactie hieronder.

0 0 stem
Vind jij dit artikel waardevol?