Later dit jaar staat Halloween weer voor de deur. LEGO speelt hier al jaren op in met LEGO sets en dat zal dit jaar niet anders zijn. Sinds 15 september zal deze LEGO 854049 Pumpkin & Bat Duo verschijnen. Dit is de derde Halloween-set van 2020. Ook de LEGO 40423 Halloween Hayride en de LEGO BrickHeadz Frankenstein zijn inmiddels verkrijgbaar.


Het setje komt overeen met eerder verschenen items in een kartonnen behuizing. Het grote verschil is dat er ditmaal geen Minifigure is toegevoegd, maar dat je twee bouwbare modellen in huis haalt. Het betreffen een pompoen en een vleermuis. De beide halloweenkarakters leunen op stickers voor hun “griezelige” uitstraling. Door middel van bijgeleverde koortjes kunnen de vleermuis en de pompoen opgehangen worden. De LEGO 854049 Pumpkin & Bat Duo bestaat uit 131 onderdelen, gaat €9,99 kosten en is vanaf heden te koop via LEGO.

LEGO 854049 Pumpkin & Bat Duo

Creëer een spookachtige halloweensfeer met dit bouwbare LEGO® Iconic Pompoen- en vleermuisduo (854049). De van stenen gebouwde pompoen en vleermuis met verstelbare vleugels vormen een schattig halloweencadeau en bezorgen LEGO fans van alle leeftijden plezier voor het hele gezin. De set wordt geleverd met duidelijke, geïllustreerde bouwinstructies en elk minimodel heeft een enge gezichtssticker en een touwtje waarmee het tussen de andere halloweenversieringen kan worden opgehangen.

  • Wil je Halloween een beetje LEGO® stijl geven? Kijk dan eens naar dit decoratieve LEGO Iconic Pompoen en vleermuis duo. Beide bouwmodellen hebben enge gezichtsstickers en touwtjes om ze mee op te hangen, en de vleermuis heeft verstelbare vleugels.
  • Deze 131-delige bouwset is een ideaal halloweencadeautje voor kinderen van 6 jaar en ouder en bevat duidelijke geïllustreerde instructies waarmee zelfs echte beginners zelfstandig aan de slag kunnen gaan met het bouwen van de minimodellen.
  • De minimodellen van de pompoen en vleermuis zijn elk ca. 5 cm hoog. Dit griezelige tweetal zorgt gegarandeerd voor wat creatief LEGO® plezier wanneer je je huis versiert voor Halloween.
3 1 stem
Vind jij dit artikel waardevol?