Op de Dam in Amsterdam is vanochtend een beeld geplaatst van André Hazes in Minifigure-vorm. Het beeld is gemaakt door Streetart Frankey en geplaatst op de dag dat hij 69 zou zijn geworden.


Het standbeeld is gemaakt in opdracht van de ondernemersvereniging Dam om de betonblokken die daar staan wat op te vrolijken. De betonblokken hadden wat weg van een LEGO blokje en het idee om iets met LEGO te doen kwam was een logische keuze. Daarnaast wilde Streetart Frankey een positief beeld plaatsen nu er vele beelden zijn die ter discussie staan. Hoe lang het standbeeld mag blijven staan is niet bekend, want er is geen vergunning aangevraagd om het beeld te plaatsen. Voor wie in Amsterdam woont of er deze week komt, vergeet niet het beeld te bezoeken en foto’s te maken. Check de video van het beeld op AT5.

LEGO André Hazes op de Dam
Foto: AT5
LEGO André Hazes op de Dam
Foto: AT5
LEGO André Hazes op de Dam
Foto: AT5

Schrijf je hier in als je van elk nieuw artikel op Bouwsteentjes.info een email wilt ontvangen.

 

Over ons

Alles over LEGO! Voor LEGO nieuws, reviews, MOC’s, acties, evenementen en nog veel meer.

LEGO® is een gedeponeerd handelsmerk van de LEGO Groep. Sommige afbeeldingen van LEGO, de LEGO handelsmerken en sommige van de teksten over de LEGO artikelen zijn intellectueel eigendom van de LEGO Groep.

Op onze teksten en foto’s berust een copyright. Het is niet toegestaan deze te dupliceren!

Bouwsteentjes is onafhankelijk en wordt niet gesponsord door de LEGO Groep, die Bouwsteentjes niet officieel autoriseert.

Recognized LEGO® Fan Media

Bouwsteentjes.info Recognized LEGO Fan Media