Vanaf 1 november is deze LEGO Art 21226 Art Project – Create Together verkrijgbaar. De set is een andere benadering binnen het thema en biedt de mogelijkheid een aantal mozaïeken samen te stellen. De mogelijkheden zijn legio en je kunt kiezen uit 36 kleinere mozaïeken of een portret van een Classic Space Minifig.


Met de LEGO Art 21226 Art Project – Create Together set kun je 36 verschillende kleinere mozaïeken maken. Door het samenvoegen van negen kleine mozaïeken, creëer je een kunstwerk die je aan de muur kan hangen. Er kan ook gekozen worden om één groot mozaïek te maken van een Classic Space Minifig. Natuurlijk houden de mogelijkheden hier niet op. LEGO moedigt jou aan jouw creativiteit de vrije loop te laten. De set is bedoeld om samen met iemand anders te bouwen. Daardoor ideaal voor gezinnen, met name tijdens de winter als je wat meer binnen zit.

De set bestaat uit 4138 onderdelen, bevat voor 36 ontwerpen – onderverdeeld onder vier thema’s – een tamplate en kost €129,99. De LEGO Art Project – Create Together is vanaf 1 november verkrijgbaar via LEGO.

LEGO Art 21226 Art Project

LEGO Art 21226 Art Project - Create Together


Laat van je horen!

We zijn benieuwd wat jij van deze LEGO Art 21226 Art Project – Create Together set vindt. Ben jij van plan om deze set aan je verzameling toe te voegen of laat je de set aan je voorbij laat gaan. Laat jouw mening weten in een reactie.

0 0 stem
Vind jij dit artikel waardevol?