Binnenkort verschijnt LEGO Art. Een nieuw thema gericht op volwassenen waarbij je pop culture portretten kunt maken van o.a. Marilyn Monroe, The Beatles en The Sith. Er is ook een variant van Marvel Studios. In deze Designer Video laat LEGO meer zien van de LEGO Art Marvel Studios set.


Nu is de video natuurlijk in eerste instantie interessant voor de Marvel-fans, maar ook liefhebbers van een andere set uit het LEGO Art thema zullen de video handig vinden. Er wordt namelijk uitgelegd wat je van het thema kunt verwachten, hoe ze de portretten vormgeven, wat de mogelijkheden zijn en welke nieuwe onderdelen het te bieden heeft.

De eerste vier sets binnen het LEGO Art thema zullen bestaan uit een portret van Marilyn Monroe, The Beatles, Marvel Studios Iron Man en Star Wars The Sith. Elke set heeft een prijs van €124,99, maar verschillen onderling qua totaal aantal onderdelen. Tevens zijn ze allen voorzien van een soundtrack. Van Marilyn Monroe en The Beatles kun je vier variaties maken. De Iron Man en The Sith varianten hebben drie mogelijke bouwwerken , maar kunnen daarnaast gecombineerd worden tot één grote.LEGO Art

4.8 4 stemmen
Vind jij dit artikel waardevol?