Via LEGO Shop@Home is de LEGO Batman 76238 Classic TV Series Cowl onthuld. Met de set bouw je de Classic TV Serie Cowl na en komt met een standaard waarop je het masker kunt plaatsen.


De LEGO Batman 76238 Classic TV Series Cowl is vergelijkbaar met de eerder uitgebrachte LEGO 76182 Batman Cowl. Het betreft hier een versie die Batman droeg in de Classic TV Series. De standaard is vergelijkbaar en bestaat eveneens uit transparante onderdelen om het masker goed op te laten vallen. De standaard is voorzien van een plaque met daarop een “Batman Classic TV Series” print. De set bestaat uit 372 onderdelen, staat gepland voor een release in oktober voor een prijs van €59,99. Je kunt de Classic TV Series Cowl hier vinden op LEGO Shop@Home.

LEGO Batman 76238 Classic TV Series Cowl

Officiële omschrijving:

Ga helemaal op in een boeiend bouwproject en maak de onvergetelijke stijl uit de klassieke Batman™ tv-serie na. Dit LEGO® DC Batman Klassieke tv-serie Batman masker (76238) is speciaal ontworpen voor volwassen fans die het na een boeiende bouwervaring op een mooi plekje kunnen neerzetten.

Beroemde Batman helm om te bouwen en neer te zetten
Deze LEGO versie van het kenmerkende masker dat de gemaskerde held in de bekende tv-serie droeg kan overal waar je het neerzet op belangstelling en bewondering rekenen. Met een informatieplaatje bevestigd aan de stevige afneembare basis geeft dit opmerkelijke model je plezier en voldoening, ook lang nadat het bouwen erop zit.

  • Het LEGO® DC Batman™ Klassieke tv-serie Batman masker (76238) is speciaal ontworpen voor volwassen fans en weet de kenmerkende stijl van de bekende tv-serie op een voortreffelijke manier te vangen.
  • Deze 372-delige LEGO® versie van de bekende Batman™ helm heeft een stevige basis met daaraan bevestigd een informatieplaatje.
  • Ontsnap even aan de drukte van het dagelijks leven en ga helemaal op in een boeiend bouwproject. Geniet daarna van het model nog lang nadat je het hebt gebouwd.
  • Dit prachtige bouw- en displaymodel is een fantastisch cadeau voor een verjaardag, de feestdagen of een andere gelegenheid voor volwassen Batman™ fans en modelbouwers.
  • Het opvallende model is ca. 19 cm hoog, 10 cm breed en 12 cm diep en vormt een aantrekkelijke gespreksstarter, of je het nu bij je thuis of op kantoor neerzet.

Laat van je horen!

Wat vind jij van deze LEGO Batman 76238 Classic TV Series Cowl set? Ben je van plan de set aan de verzameling toe te voegen, vind je het niets en laat je hem aan je voorbij gaan of twijfel je nog? Laat het weten in een reactie.

0 0 stem
Vind jij dit artikel waardevol?