Update: inmiddels zijn er meer titels verkrijgbaar via LEGO. Deze titels zijn toegevoegd aan dit overzicht.

Nu is het niet nieuw dat LEGO ook boeken verkoopt, maar het aanbod was over het algemeen wat summier. Sinds gisteren zijn er via LEGO Shop@Home een aantal LEGO boeken te koop.


Merendeel van de boeken zijn bedoeld voor kinderen om beter te kunnen bouwen of creatief bezig te zijn. Deze titels zijn voorzien van een aantal LEGO steentjes waarmee bouwwerken uit het boek nagebouwd kunnen worden. Volwassenen zullen met name de LEGO Minifigures A Visual History en LEGO Harry Potter Magical Treasury interessant vinden. Het eerste boek neemt je mee op reis door de geschiedenis van de Minifigure en komt met een exclusieve oranje Classic Space Minifig, de Harry Potter titel licht de geschiedenis van dat LEGO thema uit en is voorzien van een exclusieve Tom Riddle Minifig.

LEGO boeken via LEGO Shop@Home

De prijzen van de boeken verschillen niet met andere winkels en je verdient VIP-punten op de aankoop. Let wel op, alle titels op LEGO Shop@Home zijn in het Engels. De boeken die sinds gisteren te koop zijn hebben we hieronder op een rijtje gezet. Dit inclusief de prijs en eventuele extra’s.


Laat van je horen!

Wat vind jij van deze LEGO boeken en zit er een titel tussen die jouw interesse wekt? We lezen ook graag of je graag ziet dat LEGO vaker en meer boeken of magazines aan gaat bieden via de eigen webshop? Laat het weten in een reactie.

0 0 stem
Vind jij dit artikel waardevol?