LEGO heeft nog niet zo lang geleden de LEGO 10280 Flower Bouquet en LEGO 10281 Bonsai Tree uitgebracht. Via Amazon.nl kan je momenteel de sets vooruitbestellen met korting.


Update: De sets zijn inmiddels niet meer te koop voor de hieronder aangeboden prijs. De link volgen kan nog. Indien de sets weer te koop staat, zullen we dit artikel van een update voorzien.

Met de LEGO 10280 Flower Bouquet bouw je een boeket vol kleurrijke bloemen, die je vervolgens in huis kunt zetten om de boel op te vrolijken. Normaal heeft deze set een adviesprijs van €59,99, maar deze staat momenteel voor €52,36 te koop via Amazon.nl. De LEGO 10281 Bonsai Tree geeft jou de mogelijkheid een bonsaiboom te onderhouden, zonder je druk te maken om het geven van voeding of water. De bladeren van de bonsaiboom kunnen verwisseld worden. Normaal heeft deze set een adviesprijs van €59,99, maar deze staat momenteel voor €52,36 te koop via Amazon.nl.

De prijs van de sets kan naar verloop van tijd verder zakken. Voor wie ze alvast wil bestellen, kan dat nu doen voor een iets vriendelijkere prijs dan bij LEGO. De sets staan momenteel op niet leverbaar en worden verzonden zodra er nieuwe voorraad is. Het is voor nu onbekend wanneer de verwachte levertijd zal zijn.

LEGO 10280 Flower Bouquet - LEGO 10281 Bonsai Tree

Meer LEGO aanbiedingen!

We proberen zoveel mogelijk LEGO aanbiedingen met jullie te delen. Voor een overzicht verwijzen we jou graag naar onze LEGO aanbiedingenoverzicht. Heb je zelf een aanbieding gezien en wil je die graag met andere LEGO fans en ons delen, dan kun je dit laten weten via het LEGO aanbieding gespot topic in ons forum.

0 0 stem
Vind jij dit artikel waardevol?