De samenwerking tussen LEGO en Chronicle Books heeft geresulteerd in allerhande LEGO items voor volwassenen. Ook in 2021 zullen de bedrijven samenwerken en nieuwe producten op de markt brengen, waaronder deze LEGO Brick Playing Cards.


De speelkaartenset bestaat uit twee sets van 54 kaarten met op de achterkant een LEGO steentjes print. De twee sets verschillen qua print, waarbij de een voorzien is van rode en gele steentjes als print, en de andere van blauwe en groene steentjes. De Boer, Vrouw, Heer en Joker bestaan uit kaarten met daarop een afbeelding van een Minifig. De release voor de speelkaarten staat op 15 april 2021 en kosten rond de €22,95. De speelkaarten zijn o.a. te koop bij Bol.com. Chronicles Books heeft meer LEGO items uitgebracht, waaronder LEGO Puzzels en kantoorbenodigdheden.

LEGO Brick Playing Cards

LEGO Brick Playing Cards

LEGO Brick Playing Cards


Productinformatie:

  • Titel: LEGO Brick Playing Cards
  • Prijs: €22,95
  • Release: april 2021
  • EAN: 9781797210711
  • Te koop bij: Amazon.nl | Amazon.de | Bol.com

Productomschrijving:

This deluxe set of playing cards contains two standard 54-card decks with vibrant, colorful brick designs on the backs. Perfect for group or solo play, these playing cards are sure to inspire countless card games and endless ways to play with friends or family. Housed in a collectable keepsake box, LEGO Brick Playing Cards are the perfect gift for the LEGO fan who has it all!


Laat van je horen!

Wat vind jij van deze LEGO Brick Playing Cards en denk je dat je een setje in huis gaat halen? Indien dat het geval is, lezen we graag of ze bedoeld zijn voor het spelen van een kaartspelletje of voor de verzameling. Laat het weten in een reactie onder dit artikel.

0 0 stem
Vind jij dit artikel waardevol?