LEGO en Room Copenhagen werken al heel wat jaren samen. Deze samenwerking heeft gezorgd voor allerlei LEGO accessoires en handige artikelen. Binnenkort voegen ze een nieuw LEGO product toe aan hun portfolio, de LEGO Brick Scooper.


De Brick Scooper is bedoeld om LEGO stenen makkelijk en snel op te rapen om op te bergen. Daarmee is het dus ideaal wanneer jij losse LEGO steentjes wel eens door je vingers laat glippen of geen andere manier hebt om ze op te scheppen. Handig is het zeker, maar er zijn vast andere manieren om hetzelfde te bereiken. Of dit handigheidje wat voor jou is kunnen we niet beoordelen, maar er zijn er vast die er belang bij hebben.

LEGO Brick Scooper

Een set Brick Scoopers bestaat uit twee steentjesscheppers met verschillende groottes. De Brick Scooper set komt met een Brick Separator waarmee je LEGO steentjes van elkaar kunt halen. Grote kans dat je die al hebt, maar eentje meer kan uiteraard geen kwaad. Er zullen twee sets verschijnen, één met een rode en blauwe Brick Scooper, en een set met een zwarte en grijze. Er is helaas geen prijs bekend en ook een releasedatum ontbreekt nog. Zodra we meer weten updaten we dit bericht.

Officiele beschrijving:

The set consist of two sizes of scoopers and a LEGO® Brick separator. The LEGO® Brick Scooper is a time saver when cleaning up. It easily scoops up handfuls of LEGO® bricks in one load and makes tidying up faster meaning more time for fun!

The included LEGO® Brick separator helps separating LEGO elements before storing.

Please note LEGO® Bricks are not included

LEGO Brick ScooperLEGO Brick ScooperLEGO Brick Scooper


Laat jouw mening weten!

Wat vind jij van het concept Brick Scooper? Zie je hier de waarde wel van in en denk je dat je zoiets in de toekomst zou kopen? We lezen ook graag wanneer je hier geen waarde in ziet en denkt dat het product overbodig is. Laat weten wat jij vindt in een reactie hieronder.

0 0 stem
Vind jij dit artikel waardevol?