Een bezoeker van Brickset kwam op de LEGO bouwinstructies-website een instructie tegen van de LEGO BrickHeadz 40316 Geoffrey.

LEGO BrickHeadz 40316 Geoffrey

Zoals jullie wellicht weten is de tak van Toy’s R Us in Amerika en Canada zo failliet als het maar kan. De Toy’s R Us en LEGO hebben/hadden jarenlang een goede samenwerking met als gevolg een aantal exclusieve LEGO Toy’s R Us sets. Denk hierbij aan de diverse Limited Edition Minifigures, de Bricktober sets en de verschillende edities van het Toy’s R Us Geoffrey giraffe.

LEGO BrickHeadz 40316 Geoffrey

Welnu, LEGO heeft op haar servers een instructie staan van de LEGO BrickHeadz 40316 Geoffrey (klik om te downloaden). De set zou daarmee onderdeel zijn van de samenwerking tussen LEGO en de Toy’s R Us en hierdoor exclusief te verkrijgen zijn bij de speelgoedketen. Het is, vanwege het faillissement in Amerika en Canada onzeker of de set ooit het levenslicht zal zien. Er is een kans dat de set gaat verschijnen in landen waar de TRU nog steeds bestaat (Europa en Azië) en daardoor kunnen we hier nogwel eens geluk hebben.

Of dit daadwerkelijk zo is is niet bekend. In oktober is er jaarlijks de Bricktober bij de TRU en dit houdt in dat we dan een aantal exclusieve sets kunnen bemachtigen. Of dat dit jaar alsnog zo is is even afwachten. We houden het in ieder geval voor jullie in de gaten en zodra we meer weten zullen we dit spoedig met jullie mededelen.


We zijn benieuwd naar jouw mening!

Wat vind jij van deze LEGO BrickHeadz set en hoe groot acht jij de kans dat de set nog steeds gaat verschijnen? We zijn ook benieuwd of jij inmiddels al de LEGO BrickHeadz bent en of je deze set graag aan je collectie toe zou willen voegen. Laat het ons weten in een reactie onder dit artikel of via social media.

Handige pagina’s op Bouwsteentjes.info:

– Alles over het LEGO VIP programma lees je hier!
– Alle LEGO winkels van NL/BE vind je op onze LEGO Winkelpagina!

0 0 stem
Vind jij dit artikel waardevol?