Nadat via de bouwinstructiespagina van LEGO drie nieuwe LEGO BrickHeadz Pets sets waren opgedoken, heeft LEGO ze nu ook op Shop@Home geplaatst. Daarmee hebben we de officiele afbeeldingen te pakken. Lees hieronder alles over de nieuwe LEGO BrickHeadz Petz Hamster, Ginger Tabby & Cockatiel.


Met de drie sets wordt het lijstje van bouwbare LEGO Brickheadz dieren langer. Momenteel zijn er vijf verkrijgbaar en vanaf augustus zullen drie andere sets zich aan het lijstje toevoegen, een hamster, roodharige katten en een valkparkiet. Net als de overige BrickHeadz Pets, zullen de dieren bestaan uit een volwassen en jong exemplaar.

De katten en Cockatiel lijken veel op de eerder verschenen kortharige katten en Budgy set, terwijl de hamsters volledig nieuw modellen zijn. De sets hebben dezelfde prijs als de eerder verschenen BrickHeadz dieren (€14,99). Zodra we meer visuals en informatie hebben voorzien we dit artikel van een update.

LEGO BrickHeadz Petz Hamster, Ginger Tabby & Cockatiel

De onderstaande LEGO BrickHeadz Pets zijn dit jaar verschenen of zullen binnenkort te koop zijn. Elke set bestaat uit twee dieren en een display in de vorm van een mand of bak. De sets kosten €14,99 per stuk.

LEGO BrickHeadz 40482 HamsterLEGO BrickHeadz 40480 Ginger TabbyLEGO BrickHeadz 40481 Cockatiel


Laat jouw mening weten!

We lezen graag wat jij van deze nieuwe en de al eerder verschenen BrickHeadz Pets sets vindt. Ben je fan van het thema en ga jij jouw verzameling uitbreiden of weet dit thema jou niet te enthousiasmeren en besteed jij liever het geld aan andere sets? Laat het weten in een reactie.

0 0 stem
Vind jij dit artikel waardevol?