De unieke LEGO Game LEGO Builders Journey is vanaf deze week ook nu verkrijgbaar voor de Xbox Series X|S en Xbox One. De game verscheen eerder al voor de Nintendo Switch , op Steam, nVida GeFroce Now en de Epic Games Store. Over een Playstation release is nog niets gecommuniceerd. Lees alles over deze bijzondere LEGO game in dit artikel.


LEGO Builders Journey is een unieke game die niet te vergelijken is met eerder verschenen LEGO Games. Dit komt door de verhalende wijze van de game, de interactie van de speler en de focus op het oplossen van problemen/puzzels. LEGO Builders Journey draait om het volgen van een verhaal waarbij je LEGO steentjes op hun plek moet zetten om de reis te vervolgen.

Het is een game met een isometrische standpunt waardoor je een goed overzicht hebt van de omgeving. De game pakt het ook anders aan qua graphics en kleurgebruik. De omgevingen zien er indrukwekkend uit en de kleuren zijn lang niet zo fel als bij andere LEGO games. Er wordt gebruikgemaakt van ray-traced ambient occlusion, global illumination, reflections, shadows en andere effecten die de steentjes er levensecht uit laten zien. De game heeft hoge ogen weten te gooien bij fans en de pers, en al drie game-prijzen in de wacht kunnen slepen.

LEGO Builders Journey

LEGO Builders Journey beschikbaarheid

LEGO Builders Journey is reeds verkrijgbaar voor de Nintendo Switch, via Steam, Epic Games Store, nVidia Geforce Now en Apple Arcade. De kans is aanwezig dat de game op den duur ook op de Playstation zal verschijnen, maar daarover is niets gecommuniceerd door de ontwikkelaar. Zodra we daarover meer weten zullen we dat in dit artikel vermelden.

LEGO Builders Journey

LEGO Builders Journey


Laat jouw mening weten!

Wat vind jij van LEGO Builders Journey? Spreekt het jou aan en denk je dat je de game gaat spelen? Of heb je al de mogelijkheid gehad de game via Apple Arcade te spelen? We lezen graag wat jij vindt in een reactie.

0 0 stem
Vind jij dit artikel waardevol?