Als het om geruchten gaat, zijn we hier van Bouwsteentjes.info nogal snel enthousiast. Nu geloven we natuurlijk niet lukraak alles wat er gezegd wordt, maar er zijn een aantal heel erg betrouwbare bronnen die in het verleden het bij het rechte eind hadden. Zo hebben we, van een van de betrouwbare bronnen, nu een paar details over de LEGO City 2016 line-up.

CM4Sci_, een bekende Eurobricks forum gebruiker, heeft een tipje van de sluier gelicht en heeft een gedeelte van de LEGO zomer 2016 catalogus in kunnen zien.

Zo kunnen we aankomende zomer namelijk een soort van Playground verwachten. Deze krijgt een totaal aan 10 minifiguren en verdere details omtrent de set is schaars.

Het volgende gerucht gaat over een vulkaan set. We kunnen dus een ware vulkaan gaan verwachten in de toekomst!

CM4Sci_ geeft aan dat dit de grootste LEGO City set zal zijn deze zomer en dat het voort borduurt op het exploratie sub thema. We kunnen het dus vergelijken met de Antarctica en Zee exploratie sets.

Let op, ondanks dat geruchten van CM4Sci_ bijna altijd waar bleken te zijn adviseren we jullie dit met een korrel zout te nemen.

Houdt bouwsteentjes.info in de gaten voor meer informatie of geruchten rondom LEGO zomer 2016 sets.

Wat vind jij van deze geruchten? Laat het ons weten in een reactie onder dit artikel of via Facebook.

\"image\"

Afbeelding: Groovebricks
Bron: Eurobricks

0 0 stem
Vind jij dit artikel waardevol?