Van extreme kou naar zinderende hitte, LEGO City zoekt het extreme op. Maar 2017 lijkt met de LEGO City 60147 de wat minder extreme kant op te gaan met een nieuwe Fishing Boat set.

Dankzij Just2Good welke de afbeelding vond op Brickset en dit nieuws vervolgens deelde, hebben we de eerste foto te pakken van de set en tevens de eerste foto van een LEGO City 2017 set. 

\"\"

De Fishing Boat of Sports Fishing Boat, de officiële naam is nog onbekend, zal zoals je kan zien twee minifigures bevatten. Daarnaast nog een haai, nooit verkeerd om er nog één te hebben, een aantal vissen en de nodige accessoires. 
We gaan er van uit dat dit een winter setje wordt en dat hij rond januari 2017 in de schappen ligt. Prijs en aantal onderdelen is nog onbekend. 

Wat vind jij van dit setje en hoeveel onderdelen denk jij dat dit setje bevat? Graag lezen we ook voor welke prijs jij denkt dat deze straks in de handel ligt. Reageren kan zoals gewoonlijk in een reactie onder dit artikel of via social media. 

Wist je dat:

– We elke maand een polybag verloten onder alle reacties op de website. Je elke maand opnieuw kans maakt ongeacht je al een keer hebt gewonnen! 

– Je gemakkelijk een account aan kan maken om te reageren en te discussiëren.

Schrijf je hier in als je van elk nieuw artikel op Bouwsteentjes.info een email wilt ontvangen.

 

Over ons

Alles over LEGO! Voor LEGO nieuws, reviews, MOC’s, acties, evenementen en nog veel meer.

LEGO® is een gedeponeerd handelsmerk van de LEGO Groep. Sommige afbeeldingen van LEGO, de LEGO handelsmerken en sommige van de teksten over de LEGO artikelen zijn intellectueel eigendom van de LEGO Groep.

Op onze teksten en foto’s berust een copyright. Het is niet toegestaan deze te dupliceren!

Bouwsteentjes is onafhankelijk en wordt niet gesponsord door de LEGO Groep, die Bouwsteentjes niet officieel autoriseert.

Recognized LEGO® Fan Media

Bouwsteentjes.info Recognized LEGO Fan Media