We zijn inmiddels alweer halverwege de LEGO City Advent Calendar en hebben al een hoop leuke setjes en minifiguren voorbij zien komen… Ben jij ook zo benieuwd naar de inhoud van vakje 12? 

image\

Achter het deurtje vinden we zo nog meer cadeaus! We worden wel erg verwend dit jaar. Deze pakjes passen mooi onder de kerstboom die we eergister kregen.

image\

Vandaag vinden we 14 onderdelen in het zakje waarvan 2 reserve. De steentjes zijn niet bijzonder maar de kleuren daarentegen zijn erg vrolijk!

image\

Regelmatig zien we soortgelijke pakketjes voorbij komen in sets. Echt vernieuwend is de verassing van vandaag dus niet maar ze blijven leuk om neer te zetten rondom de kerstboom.

image\

image\

We plaatsen de cadeautjes op de ondergrond en zijn daarmee op de helft van de LEGO City Advent Calendar. Benieuwd naar de rest van de inhoud? Morgen zijn we uiteraard weer van de partij.

image\

Benieuwd naar de LEGO Star Wars Advent Calendar? Michiel neemt ook vandaag de Star Wars versie voor zijn rekening. Wat vinden jullie van de buit van vandaag? Laat het weten via een reactie onderaan de pagina of reageer via social media. Graag tot morgen!

0 0 stem
Vind jij dit artikel waardevol?