Het is vandaag alweer 15 december en dat betekent dat we dik over de helft zijn met aftellen. Met nog 9 vakjes te gaan wordt het uitpakken steeds spannender… Wat zullen we vinden achter deurtje 15 van de LEGO City Advent Calendar?  

\"IMG_4267\"

Is het de agent die de bandiet in de gaten kan houden of is het de wagon die achter het treintje van gisteren hoort? Als we de lijn een beetje volgen verwachten we 1 van deze 2 opties. We openen snel het vakje en wat vinden we? Zo te zien heeft de schurk nog steeds een vrijbrief want we ontvangen vandaag de treinwagon!

\"IMG_4268\"

Achter het deurtje vinden we een zakje met 16 onderdelen. Omdat het allemaal vrij grote onderdelen zijn, ontvangen we vandaag geen reserve onderdelen.

\"IMG_4269\"

We zetten de wagon in elkaar en dit is tot nu toe het meest saaie setjes uit de doos. Daarentegen is de combinatie met het treintje een stuk leuker! Op de wagon plaatsen we 2 (2×2) jumpers zodat we de wagon kunnen voorzien van cadeautjes of minifiguren.

\"IMG_4270\"

\"IMG_4271\"

We plaatsen de wagon en het treintje op de ondergrond van de LEGO City Advent Calendar. De wagon voorzien we tevens van wat cadeaus om de boel een beetje op te vrolijken. Wat zullen we morgen achter deurtje 16 vinden? Komt dan eindelijk de agent om de hoek kijken? Ik gok van wel…

\"IMG_4272\"

Benieuwd naar de LEGO Star Wars Advent Calendar? Michiel neemt ook vandaag de Star Wars versie voor zijn rekening. Wat vinden jullie van de buit van vandaag? Laat het weten via een reactie onderaan de pagina of reageer via social media. Graag tot morgen!

0 0 stem
Vind jij dit artikel waardevol?