Over precies een week is het bijna kerstavond. Tot die tijd hebben we gelukkig nog 7 vakjes om te openen. Vandaag gaan we kijken wat er achter deurtje 18 zit van de LEGO City Advent Calendar.    

\"IMG_4285\"

Achter het deurtje vinden we een nieuw huisdier voor in je LEGO City! Het is geen standaard diertje, we krijgen namelijk een Husky! De hond krijgt ook nog een mooi bot op een bord geserveerd zoals je kunt zien op de achterkant van het deurtje.

\"IMG_4286\"

We hebben vandaag helaas niets om te bouwen. In het zakje zitten slechts 4 onderdelen die we enigszins leuk kunnen positioneren. 1 bot krijgen we als reserve maar die krijgt de hond van ons cadeau. Vorig jaar kregen we ook al een hond uit de LEGO City Advent Calendar 2014 maar die was lang niet zo leuk als deze. Een prima geschenk vandaag!

\"IMG_4289\"

\"IMG_4288\"

\"IMG_4287\"

We plaatsen de hond op de ondergrond en staat vandaag in het middelpunt van de belangstelling. Morgen gaan we kijken naar het 19e vakje uit de LEGO City Advent Calendar. Wat zullen we morgen vinden?

\"IMG_4319\"

Benieuwd naar de LEGO Star Wars Advent Calendar? Michiel neemt ook vandaag de Star Wars versie voor zijn rekening. Wat vinden jullie van de buit van vandaag? Laat het weten via een reactie onderaan de pagina of reageer via social media. Graag tot morgen!