Met nog slechts 6 vakjes te gaan komt het einde steeds meer in zicht. De ondergrond van de LEGO City Advent Calendar begint goed vol te raken en we kunnen langzamerhand bepaalde sets gaan voorspellen aan de hand van de afbeelding op de doos. Wat zal er achter deurtje 19 zitten? Laten we snel gaan kijken!

\"IMG_4312\"

Opnieuw vinden we een minifiguur achter het deurtje! Dit is nummer 5 inmiddels. Het gaat om een jonge dame met een ijsje en een muziekspeler in haar handen.

\"IMG_4313\"

In het zakje vinden we 10 onderdelen waarvan 3 reserve. De muziekspeler is het meest unieke steentje vandaag en gelukkig krijgen we er daar 2 van!

\"IMG_4315\"

Het minifiguurtje zit binnen no-time in elkaar. Het is geen vernieuwend minifiguurtje, al is de torso leuk bedrukt. De sjaal geeft altijd een winters karakter en past daarom prima bij elk LEGO Kerstdorp.

\"IMG_4316\"
\"IMG_4317\"

Met 5 minifiguren en 1 hond zijn we al aardig door de figuren heen. Alleen de kerstman missen we nog. Zouden we die op de laatste dag krijgen? Morgen gaan we kijken naar vakje 20 uit de LEGO City Advent Calendar. Het einde komt in zicht…

\"IMG_4320\"

Benieuwd naar de LEGO Star Wars Advent Calendar? Michiel neemt ook vandaag de Star Wars versie voor zijn rekening. Wat vinden jullie van de buit van vandaag? Laat het weten via een reactie onderaan de pagina of reageer via social media. Graag tot morgen!