We zijn aangekomen bij deurtje 20. Nog een paar nachtjes en dan is het kerstavond. De dagen lijken wel voorbij gevlogen en we kunnen zeggen dat we al aardig zijn verwend. We hebben nog 5 vakjes over en gaan vandaag kijken wat er achter deurtje 20 zit.

\"IMG_4290\"

Het is geen minifiguurtje maar het komt wel aardig in de buurt. We vinden namelijk een sneeuwpop achter het deurtje. Als dat niet voor het ultieme kerstgevoel zorgt…

\"IMG_4291\"

Vandaag ontvangen we 11 onderdelen waarvan 2 reserve stukjes. De zwarte hoge hoed en de rode sjaal zijn de meest opmerkelijke steentjes. Daar kunnen we een minifiguurtje uit LEGO City mee pimpen!

\"IMG_4292\"

Vorig jaar vonden we ook een sneeuwpop in de LEGO City Advent Calendar. Echter is dit een verbeterde versie. De sneeuwpop is wat gedetailleerder maar is nog niet de beste sneeuwpop ooit. In de LEGO Winter Village sets hebben we betere sneeuwpoppen voorbij zien komen. Desondanks is deze sneeuwpop een leuke verrassing en hoort gegarandeerd thuis in een LEGO City Advent Calendar.

\"IMG_4293\"

\"IMG_4294\"

We plaatsen de sneeuwpop op de ondergrond. Het einde komt nu echt in zicht. Met nog 4 gesloten deurtjes gaan we morgen kijken wat er achter het 21ste vakje zit.

\"IMG_4321\"

Benieuwd naar de LEGO Star Wars Advent Calendar? Michiel neemt ook vandaag de Star Wars versie voor zijn rekening. Wat vinden jullie van de buit van vandaag? Laat het weten via een reactie onderaan de pagina of reageer via social media. Graag tot morgen!