Het is maandag 21 december en dat betekent dat we vakje 21 gaan openen. Met nog maar 4 vakjes te gaan, begint het nu wel heel spannend te worden. De ondergrond van de LEGO Advent Calendar is inmiddels zo goed als vol. Ben jij ook zo benieuwd naar vakje 21? Lees dan snel verder!

\"IMG_4295\"

Achter het deurtje vinden we een gezellig kampvuur met marshmallows! Dit maakt het feestje helemaal compleet. In het zakje vinden we 9 onderdelen waarvan 2 reserve.

\"IMG_4296\"

Het bouwen van dit setje is niet zo ingewikkeld maar het resultaat mag er zijn. Eerlijk gezegd krijgen we er zelfs een beetje trek van!

\"IMG_4297\"

\"IMG_4298\"

We plaatsen het kampvuurtje met LEGO marshmallows op de ondergrond en het feest kan beginnen. Als dit geen gezellige bedoeling is… We hebben nog 3 vakjes te gaan tot kerstavond. Wat zal er morgen achter het deurtje schuilen?

\"IMG_4322\"

Benieuwd naar de LEGO Star Wars Advent Calendar? Michiel neemt ook vandaag de Star Wars versie voor zijn rekening. Wat vinden jullie van de buit van vandaag? Laat het weten via een reactie onderaan de pagina of reageer via social media. Graag tot morgen!