Tijd voor vakje 22. Het einde van de LEGO City Advent Calendar komt nu echt in zicht. Zullen we vandaag de kerstman vinden achter het deurtje? De kans wordt met nog slechts 3 vakjes te gaan, nu wel erg groot. Laten we snel kijken wat dag 22 ons te bieden heeft!

\"IMG_4299\"

Het is geen kerstman maar een nieuw cadeau voor bij de kerstboom. Het is een miniraket wat waarschijnlijk te maken heeft met het LEGO City ruimte subthema. In het zakje vinden we 12 onderdelen waarvan we ze allemaal gaan gebruiken voor de raket.

\"IMG_4300\"

Een nieuw cadeau is een feit. Het is niet de meest spectaculaire set die we gezien hebben en de raket staat een beetje wankel. Stiekem hadden we vandaag op een leuker setje gehoopt…

\"IMG_4301\"

\"IMG_4302\"

Dit was dag 22 en de doos van de Advent Calendar is nu zo goed als leeg. Morgen staat ons nog een verassing te wachten en natuurlijk op 24 december het laatste vakje. Wat zullen we morgen aantreffen?

\"IMG_4323\"

Benieuwd naar de LEGO Star Wars Advent Calendar? Michiel neemt ook vandaag de Star Wars versie voor zijn rekening. Wat vinden jullie van de buit van vandaag? Laat het weten via een reactie onderaan de pagina of reageer via social media. Graag tot morgen!

0 0 stem
Vind jij dit artikel waardevol?