Het is vandaag woensdag 23 december en morgenavond is het dan eindelijk kerstavond. Of je nou lekker van je vakantie aan het genieten bent of nog druk aan het werk, tijd voor de LEGO City Advent Calendar moet er even gemaakt worden! Met nog 2 gesloten vakjes is de doos zo goed als leeg. Wat zal er achter deurtje 23 schuilen? 

\"IMG_4304\"

Gisteren hebben we een raket ontvangen en vandaag vinden we de bijbehorende spaceshuttle! De spaceshuttle ziet er gelukkig een stuk leuker uit dan de miniraket. Achter het deurtje vinden we een zakje met 11 onderdelen. Uiteindelijk gaan we er maar 9 gebruiken en houden we aan het einde van de rit (of vlucht) 2 reserveonderdelen over.

\"IMG_4305\"

Het bouwen van de setjes zijn over het algemeen niet zo spannend geweest de afgelopen dagen. Vandaag is het resultaat wel erg leuk. Het bewijs dat je met weinig LEGO steentjes ook leuke dingen kunt maken. Klaar voor de lancering? Three… Two… One… GO!

\"IMG_4306\"

\"IMG_4307\"

Tot slot koppelen we de spaceshuttle aan de raketten. Samen zijn ze nu groter dan de kerstboom zelf dus we kunnen wel stellen dat we goed verwend zijn de afgelopen 2 dagen! Morgen gaan we ons laatste vakje openen… Wat zal daar inzitten? 😉

\"IMG_4324\"

Benieuwd naar de LEGO Star Wars Advent Calendar? Michiel neemt ook vandaag de Star Wars versie voor zijn rekening. Wat vinden jullie van de buit van vandaag? Laat het weten via een reactie onderaan de pagina of reageer via social media. Graag tot morgen!