Van de 24 vakjes hebben we nog 21 ongeopende vakjes over. We zijn al voorzien van 2 racewagens, een minifiguur en een mini schaatsbaan. Wat zullen we vandaag voor moois krijgen? Laten we snel het 4e vakje gaan openen!

\"\"

We maken het vakje open en zien een mini bar. De bar is een beetje in dezelfde stijl als de schaatsbaan van gisteren. Hadden ze niet beter een paar dagen kunnen wachten met dit setje?

\"\"

We halen het zakje uit de doos en vinden 14 onderdelen waarvan 1 reserve. Tussen de onderdelen vinden we net als gisteren vooral groene, witte en bruine onderdelen. Bijzonder zijn ze niet maar bruikbaar zeker wel.

\"\"

Het bouwen is niet bepaald spannend. Op de bar vinden we een rode beker. Ook is het barretje voorzien van een afdakje die bedekt is met wat sneeuw. De onderkant is gelijk aan die van de schaatsbaan zodat je deze 2 setjes naast of achter elkaar kunt plaatsen.

\"\"

\"\"

\"\"

Ook de bar plaatsen we op de ondergrond. Echt heel gezellig is het nog niet maar langzamerhand begint het wat drukker te worden. Wat zullen we morgen krijgen? Ik gok op een 2e minifiguur!

\"\"

Alle elementen uit de LEGO City 60099 Advent Calendar tot nu toe hebben zeker een winters karakter. Echt in de kerstsfeer zijn we alleen (nog) niet… Benieuwd naar de LEGO Star Wars Advent Calendar? Michiel neemt ook vandaag de Star Wars versie voor zijn rekening…

Wat vinden jullie deze nieuwe toevoeging? Laat het weten via een reactie onderaan de pagina of reageer via social media. Graag tot morgen 😉