Het is vanavond pakjesavond. Veel mensen zullen vandaag het 5e vakje openen maar nog niet iedereen is voorzien van een Advent Calendar. Misschien zijn er wel kinderen, papa\’s of mama\’s die vanavond een LEGO City 60099 Advent Calendar van onze lieve Sint krijgen! Die kunnen gelijk 5 vakjes gaan openen terwijl wij het vandaag met één vakje moeten doen…

\"\"

Is het een trein? Is het een auto? Nee, het is een vliegtuig! Die had ik niet zien aankomen… Het ziet er in ieder geval cool uit en wat fijn dat ze een soort van bouwinstructie hebben toegevoegd.

\"\"

Het zakje bevat 15 onderdelen waarvan 1 reserve onderdeel. Zitten er bijzondere onderdelen tussen? Dan denk ik dat we de (staart) vleugel als winnaar kunnen benoemen. De overige steentjes zien we regelmatig voorbij komen in diverse sets en zijn verder niet uniek.

\"\"

Het vliegtuigje is leuk bedacht en is nog best groot! Ons minifiguurtje kan er nog net niet in zitten… Als je goed op de voorkant van de doos hebt gekeken is de kans groot dat je het vliegtuigje al gesignaleerd had. Eén minpuntje, het vliegtuigje mist eigenlijk een wiel (of standaard) aan de achterkant waardoor hij niet staat zoals het hoort.

\"\"

\"\"

Omdat het vandaag 5 december is, komt een vliegtuig als cadeau goed van pas! Een kerstboom zou op deze dag wat minder goed in de smaak gevallen zijn 😉

\"\"

Benieuwd naar de LEGO Star Wars Advent Calendar? Michiel neemt ook vandaag de Star Wars versie voor zijn rekening. Wat vinden jullie het vliegtuigje? Laat het weten via een reactie onderaan de pagina of reageer via social media. Graag tot morgen!