Het is vandaag maandag 7 december en tijd voor vakje nummer 7. Gisteren werden we verwend met een bulldozer en voorspelde dat we vandaag een minifiguurtje zouden vinden. Zal ik gelijk krijgen? Laten we snel gaan kijken wat er achter deurtje 7 zit…  


\"IMG_4129\"

Kijk eens aan! Zoals voorspeld zit achter deurtje nummer 7 ons 2e minifiguur. In zijn hand houdt hij een sneeuwbal en een telefoon vast. De combinatie begrijp ik niet helemaal maar daar gaan we vandaag niet over klagen.

\"IMG_4130\"

Achter het deurtje vinden we een zakje met 8 onderdelen. Van die 8 onderdelen, krijgen we een telefoon en een 1×1 ronde stud als reserve. Daar zijn we natuurlijk erg blij mee omdat de telefoon een wat unieker steentje is. Deze komt in 12 andere sets voor maar dat zijn voornamelijk LEGO Friends sets. De kans is aanwezig dat je dit steentje voor het eerst ziet. De telefoon kan nog eens goed van pas komen in je LEGO City of MOC.

\"IMG_4131\"

Ons tweede minifiguur is dankzij de mobiele telefoon en geprint bovenlichaam wat leuker dan het eerste minifiguurtje. Echt uniek kunnen we het figuurtje niet noemen omdat we deze onderdelen regelmatig voorbij zien komen.

\"FullSizeRender\"

\"IMG_4134\"

We plaatsen het 2e minifiguurtje op de ondergrond van de LEGO City Advent Calendar en het wordt inmiddels een gezellige bedoeling. Ik ben erg benieuwd naar vakje 8 en gok op een 3e minifiguur!

\"IMG_4135\"

Benieuwd naar de LEGO Star Wars Advent Calendar? Michiel neemt ook vandaag de Star Wars versie voor zijn rekening. Wat vinden jullie van de buit van vandaag? Laat het weten via een reactie onderaan de pagina of reageer via social media. Graag tot morgen 😉