De dagen lijken dankzij de LEGO Kerstdorp actie en LEGO Advent Calendars wel voorbij te vliegen. Zo begin je aan het eerste vakje en zo ben je aangekomen bij vakje nummer 9. Inmiddels zijn we 2 minifiguren en een hoop leuke elementen verder. Wat zal er vandaag achter het deurtje schuilen?

\"IMG_4156\"

We openen het deurtje en vinden opnieuw een klein setje. Ditmaal gaat het niet om een stuk speelgoed maar om een royale stoel. Het is zo te zien wel een wat lage stoel… Zal dit te maken hebben met die kleine minifiguren?

\"IMG_4157\"

Het setje bestaat uit 21 onderdelen waarvan 1 als reserve. Het zijn opnieuw geen bijzondere onderdelen die we vandaag onder de loep kunnen nemen.

\"IMG_4158\"

We zetten de stoel zonder problemen in elkaar dankzij de eenvoudige instructie. Waar we gisteren een lage lantaarnpaal voorbij zagen komen, vinden we nu een lage stoel. De stoel is dankzij zijn voornamelijk rode en groene kleuren, volledig in de kerstsfeer. De vormgeving daarentegen is wat minder mooi. Jammer want LEGO kan wel degelijk mooie stoelen maken zoals we zagen bij het LEGO Seasonal 40125 Santa’s Visit setje.

\"IMG_4159\"

\"IMG_4160\"

De ondergrond van de LEGO City Advent Calendar wordt steeds voller en het begint een beetje een ongeorganiseerde boel te worden. Zal dat ijs al hard genoeg zijn om overheen te lopen? Het lijkt er op dat we daar eerdaags op moeten uitbreiden 😉

\"IMG_4161\"

Benieuwd naar de LEGO Star Wars Advent Calendar? Michiel neemt ook vandaag de Star Wars versie voor zijn rekening. Wat vinden jullie van de buit van vandaag? Laat het weten via een reactie onderaan de pagina of reageer via social media. Graag tot morgen!