Zoals jullie misschien wel al weten zal vanaf vandaag de LEGO City Undercover game officieel in de winkels liggen. Mocht je het nog niet weten of ben je geïnteresseerd wat de game je te bieden heeft dan raden we je aan verder te lezen. Tevens is er ook een LEGO City Undercover Special Edition beschikbaar met twee gratis LEGO Polybags.

In de game, dat een re-release is van de LEGO City Undercover game dat een aantal jaren geleden op de Nintendo WiiU verscheen, ga je op pad als Chase McCain om zijn aartsrivaal Rex Fury op te pakken. De game is volledig geremastered en geoptimaliseerd voor de huidige generatie consoles. Je kan het officiële persbericht hieronder lezen. De special edition met inhoud is te zien na het persbericht


LEGO® CITY UNDERCOVER

 

Nu verkrijgbaar voor Nintendo Switch™, PlayStation®4, Xbox One® en PC


Amsterdam – 5 april 2017 – Warner Bros. Interactive Entertainment, TT Games en de LEGO Group® hebben vandaag de lancering aangekondigd van LEGO® CITY Undercover. Een avontuur boordevol actie waarin spelers in de rol van geheimagent Chase McCain de wrede Rex Fury moeten opsporen om zo eindelijk een eind te maken aan zijn misdaadgolf in de stad. LEGO® CITY Undercover, ontwikkeld door TT Games en uitgegeven door Warner Bros. Interactive Entertainment, is nu verkrijgbaar voor de Nintendo Switch™, PlayStation®4, Xbox One en PC.

In LEGO® CITY Undercover kunnen zowel fans als nieuwkomers op ontdekkingstocht gaan door de uitgestrekte open-wereldmetropool van LEGO® CITY, met meer dan 20 unieke wijken, autodieven, voertuigen, wispelturige wezens, verdwaalde varkens en honderden objecten om te verzamelen. Ook bevat LEGO® CITY Undercover voor het eerst een coöperatieve modus voor twee spelers, waarin gamers gezamenlijk misdadigers kunnen opsporen.

LEGO® CITY Undercover is de perfecte game om samen met vrienden en familie te spelen: je lost misdaden op in de dolkomische originele verhaallijn en gaat op verkenningstocht in de uitgestrekte open-wereld,” aldus Tom Stone, Managing Director, TT Games.

Chase McCain is een getalenteerde man. Hij kan kiezen uit acht vermommingen. Elke vermomming heeft unieke vaardigheden en talenten waarmee hij in alle uithoeken kan infiltreren en toegang krijgt tot plaatsen die onbereikbaar zijn voor anderen. Chase wordt vergezeld door officier Frank Honey, hoofd van de politie in Dunby, en paramedicus Natalia Kowalski. Dit zijn slechts enkele van de meer dan 300 vrij te spelen en speelbare personages die de spelers tijdens hun avontuur zullen tegenkomen. Het spel bevat 15 speciale missies die moeten worden voltooid en combineert grappige en originele verhalen met de kenmerkende LEGO®-humor waar spelers van alle leeftijden dolle pret aan zullen beleven.

LEGO® CITY Undercover heeft een PEGI-classificatie van 7 en is nu verkrijgbaar voor de Nintendo Switch™, PlayStation ®4 system, Xbox One en Windows-PC voor een adviesprijs van € 59,99.


LEGO City Undercover Special Edition

Zoals je kan lezen is de game vanaf nu beschikbaar. Wat echter niet verteld wordt is dat er ook een special edition in de schappen ligt die goedkoper is dan de aangegeven advies prijs en nog eens twee gratis polybags bevat. Voor 49,99 heb je de LEGO City Undercover game voor Xbox One of de PS4 met twee LEGO City Polybags.

\"LEGO

\"LEGO \"LEGO

De LEGO City Undercover is onder anders beschikbaar bij de Intertoys voor €49,99 voor de PS4 en Xbox One. De Nintendo Switch editie is de standaard editie en deze is vanaf 7 april voor €59,99 te krijgen.

Jouw mening telt!

Heb jij de game al in huis gehaald of ga je dit nog doen? Als je de game in huis haalt ga je dan de special edition aanschaffen of de standaard editie? Laat het ons weten in een reactie.

Wist je dat:

– We elke maand een polybag verloten onder alle reacties op de website!
– Je alle LEGO aanbiedingen op deze pagina kan vinden!
– Je gemakkelijk kan reageren en discussiëren via Disqus!
– Je hier een LEGO Woordenboek kan vinden!

Schrijf je hier in als je van elk nieuw artikel op Bouwsteentjes.info een email wilt ontvangen.

 

Over ons

Alles over LEGO! Voor LEGO nieuws, reviews, MOC’s, acties, evenementen en nog veel meer.

LEGO® is een gedeponeerd handelsmerk van de LEGO Groep. Sommige afbeeldingen van LEGO, de LEGO handelsmerken en sommige van de teksten over de LEGO artikelen zijn intellectueel eigendom van de LEGO Groep.

Op onze teksten en foto’s berust een copyright. Het is niet toegestaan deze te dupliceren!

Bouwsteentjes is onafhankelijk en wordt niet gesponsord door de LEGO Groep, die Bouwsteentjes niet officieel autoriseert.

Recognized LEGO® Fan Media

Bouwsteentjes.info Recognized LEGO Fan Media