Liefhebbers van de LEGO voertuigen kunnen vanaf 1 maart deze LEGO Creator Expert 10271 Fiat 500 in huis halen. De iconische Fiat 500 is van een gele kleur voorzien en komt met een schildersezel en een bagagerek met koffer. Alles wat je over het model moet weten kun je hieronder lezen.

LEGO Creator Expert 10271 Fiat 500

LEGO Creator Expert 10271 Fiat 500

De set is gebaseerd op de Fiat 500F uit de zestiger jaren en is voorzien van een bagagerek met koffer, een schildersezel met schilderij en benodigdheden. De deuren, het dak, de motorkap en de achterklep kunnen geopend worden. Daarnaast is de set – zoals dat de gewoonte is bij Creator Expert auto’s – voorzien van een gedetailleerd interieur en een motor. De LEGO Creator Expert 10271 Fiat 500 bestaat uit 960 onderdelen, gaat in Nederland en België €84,99 kosten en is vanaf 1 maart te koop via LEGO.LEGO Creator Expert 10271 Fiat 500

Live out ‘La Dolce Vita’ with an Italian classic – the Fiat 500

Deze LEGO® Creator Expert Fiat 500 (10271) is een prachtige interpretatie van een iconisch en klassiek model uit de auto-industrie. Tieners en volwassen fans zullen vol overgave aan de slag gaan met het bouwen van dit uitdagende model dat is gebaseerd op de legendarische Fiat 500F van eind jaren 1960. Ook de authentieke details in deze LEGO set, zoals het bagagerek met koffer, het gedetailleerde interieur en het dak, de deuren, de motorkap en de achterklep die open kunnen, zullen zeker in de smaak vallen. Om het Italiaanse thema helemaal compleet te maken, is deze klassieke auto inclusief een opvouwbare schildersezel met een penseel, een palet en een klein ‘schilderij’ van de auto voor het Colosseum in Rome.

De LEGO Creator Expert bouwsets zijn bij uitstek geschikt voor volwassenen en tieners met een passie. Van klassieke auto’s tot authentieke gebouwen en van kermisattracties tot andere geliefde objecten: de geavanceerde Creator Expert LEGO sets worden gekenmerkt door nostalgie, ontspanning, zelfexpressie, tevredenheid en verwondering. En voor kinderen zijn de sets bovendien leuk speelgoed!

  • Geniet van La Dolce Vita met deze geavanceerde LEGO® Creator Expert Fiat 500 boordevol Italiaanse flair en details van LEGO stenen. Tieners en volwassenen zullen het model met veel plezier bouwen en kunnen het model vervolgens met trots ergens neerzetten.
  • Het model is voorzien van een bagagerek, een koffer, een gedetailleerd interieur, een motor, een reservewiel en een dak, deuren, motorkap en achterklep die open kunnen. Bovendien maakt het ‘schilderij’ van de auto voor het Colosseum het Italiaanse gevoel helemaal af.
  • Deze geavanceerde bouwset maakt deel uit van een geweldige verzameling authentieke LEGO® modelauto’s en andere beroemde, geliefde objecten waarmee je echt van wat tijd voor jezelf kunt genieten. En als je model eenmaal klaar is, is het een indrukwekkende blikvanger.
  • Voor de meer ervaren tieners en volwassen bouwers is deze Fiat 500 met 960 onderdelen een geweldig cadeau voor een verjaardag, de feestdagen of een andere speciale gelegenheid.
  • Het bouwbare model is ca. 11 cm hoog, 24 cm lang en 11 cm breed. Het is een opvallende blikvanger en je kunt hem combineren met andere LEGO® sets uit je verzameling.
  • Dit verzamelobject wordt uitsluitend aangedreven door fantasie en creativiteit, waardoor je geen batterijen nodig hebt zoals bij andere speelgoedauto’s.
  • De meegeleverde bouwinstructies zijn helemaal in de stijl van het originele promotiemateriaal en bevatten leuke feitjes over de echte auto, de geschiedenis van Fiat en een interview met de LEGO® ontwerper die deze klassieke auto heeft ontworpen.
  • LEGO® Creator Expert bouwsets bieden volwassenen en tieners meeslepende bouwuitdagingen die zijn gebaseerd op alles waar ze dol op zijn, zoals klassieke auto’s, authentieke gebouwen, kermisattracties en nog veel meer.

Laat jouw mening horen!

Wat vind jij van deze LEGO Creator Expert 10271 Fiat 500 en ben je van plan hem aan jouw verzameling toe te voegen of spreekt het model jou niet aan? Laat het weten in een reactie onder dit artikel of via social media.

0 0 stem
Vind jij dit artikel waardevol?