Via het Portugese JBnet.pt waren een week geleden de eerste afbeelding van de LEGO Creator zomer 2020 sets opgedoken. Inmiddels zijn er nieuwe visuals verschenen via kostickylega.cz. Hieronder kun je alle nieuwe sets bekijken.

LEGO Creator zomer 2020 sets

De drie nieuwe LEGO Creator 3-in-1 sets bestaan uit een rover die omgebouwd kan worden naar een basis of een ruimteschip, een auto en trailer waarmee je ook een vuurtoren of een camper kunt maken, en een piratenschip die het mogelijk maakt om een schuilplaats of schateiland te creëren. De prijzen die vermeld staan zijn Duitse verkoopadviesprijzen. Het kan zijn dat de prijzen in NL/BE verschillen.

  • LEGO Creator 31107 Space Rover Explorer €49,99
  • LEGO Creator 31108 Summer Vacation €79,99
  • LEGO Creator 31109 Pirate Ship €99,99

Laat van je horen!

Wat vind jij van de LEGO Creator sets en de overige bouwwerken die je kunt maken? Spreken ze jou aan of vind je ze tegenvallen? Laat het weten in een reactie onder dit artikel.

Schrijf je hier in als je van elk nieuw artikel op Bouwsteentjes.info een email wilt ontvangen.

 

Over ons

Alles over LEGO! Voor LEGO nieuws, reviews, MOC’s, acties, evenementen en nog veel meer.

LEGO® is een gedeponeerd handelsmerk van de LEGO Groep. Sommige afbeeldingen van LEGO, de LEGO handelsmerken en sommige van de teksten over de LEGO artikelen zijn intellectueel eigendom van de LEGO Groep.

Op onze teksten en foto’s berust een copyright. Het is niet toegestaan deze te dupliceren!

Bouwsteentjes is onafhankelijk en wordt niet gesponsord door de LEGO Groep, die Bouwsteentjes niet officieel autoriseert.

Recognized LEGO® Fan Media

Bouwsteentjes.info Recognized LEGO Fan Media